Γιάννης Μαντζουράνης για αθλιότητα Μητσοτάκη: Ο «εκτσογλανισμός» – Τελευταίο στάδιο του Μητσοτακισμού

Γιάννης Μαντζουράνης για αθλιότητα Μητσοτάκη: Ο «εκτσογλανισμός» – Τελευταίο στάδιο του Μητσοτακισμού

Ο Γιάννης Μαντζουράνης με δήλωση του καταδικάζει την τοποθέτηση – ντροπή που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, συνδέοντας την αξιωματική αντιπολίτευση με τον εμπρησμό στα γραφεία του Real FM και επισημαίνει ότι «πρόκειται για ένα πολιτικό πρόσωπο, που μπρος στην επερχόμενη κατάρρευση του κυριεύεται από ανεξέλεγκτο πανικό, απασφαλίζει και καταφεύγει στον διχασμό, που είναι το τελευταίο όπλο κάθε αυταρχικού καθεστώτος».

«Όλα αυτά εγκυμονούν κινδύνους για τη δημοκρατία και την πατρίδα», συμπληρώνει ο ίδιος.

Ακολουθεί η δήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη:

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεδιάντροπα αποδίδει μία καταδικαστέα εγκληματική ενέργεια, όπως ο εμπρησμός μιας εφημερίδας, στην αξιωματική αντιπολίτευση χωρίς καμία απόδειξη, ουδείς πρέπει να απορεί και πολύ περισσότερο να σοκάρεται για την αλαζονεία, τον πολιτικό αμοραλισμό, τη μικροπολιτική σκοπιμότητα και τη χυδαιότητα, που αποκαλύπτονται από τον εμπρηστικό λόγο του στη Βουλή των Ελλήνων.

Αντίθετα ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάζεται κατανόηση και συμπόνια. Πρόκειται για ένα πολιτικό πρόσωπο, που μπρος στην επερχόμενη κατάρρευση του κυριεύεται από ανεξέλεγκτο πανικό, απασφαλίζει και καταφεύγει στον διχασμό , που είναι το τελευταίο όπλο κάθε αυταρχικού καθεστώτος. Όλα αυτά εγκυμονούν κινδύνους για τη δημοκρατία και την πατρίδα και γι΄ αυτό όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να ανησυχούν σοβαρά.

Όταν όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για εκτσογλανισμό σίγουρα στέκεται μπροστά στον καθρέφτη του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter