Γιάννης Μαντζουράνης για την τραγωδία στα Τέμπη: Την αλήθεια και μόνο την αλήθεια

Γιάννης Μαντζουράνης για την τραγωδία στα Τέμπη: Την αλήθεια και μόνο την αλήθεια

«Το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη κατέρρευσε στα Τέμπη» αναφέρει σε ανάρτηση του ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Όπως σημειώνει ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νότιο Τομέα Αθήνας, στη δήλωσή του, αναδείχθηκαν με τον πιο δραματικό τρόπο, όσα μέχρι τώρα η κυβερνητική προπαγάνδα προσπαθούσε να κρύψει, «η αδιαφορία, το ρουσφέτι, η διαπλοκή, η υποκρισία και η φαυλότητα. Όσα βγαίνουν στο φως μετά την τραγωδία στοιχειοθετούν αυτή την εκτίμηση» τονίζει.

«Στα Τέμπη δοκιμάζεται τώρα και η ελληνική Δικαιοσύνη» αναφέρει με νόημα και διερωτάται εάν «θα αποδειχθεί ύστατη ασπίδα του πολίτη και ξίφος της αλήθειας; Ή θα βουλιάξει, μαζί με το καθεστώς Μητσοτάκη, στην ανυποληψία της συγκάλυψης;».

Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Μαντζουράνης σχολίασε και την επιστολή του Πρωθυπουργού στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, και όπως τονίζει «με οδηγίες και παροτρύνσεις για την κατεύθυνση της έρευνας, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για τις προθέσεις της κυβέρνησης: αλαζονικά και απροκάλυπτα επιδιώκει να ποδηγετήσει τη δικαστική έρευνα. Και αυτό όχι μόνο δικαιολογεί την μεγάλη ανησυχία αλλά και προκαλεί εύλογες υποψίες».

«Οι οικογένειες που θρηνούν, οι συγκλονισμένοι από την τραγωδία πολίτες, η κοινωνία που αναζητά απαντήσεις, ο νομικός κόσμος, απαιτούν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

Οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτή τη γραμμή ούτε δικαιολογείται ούτε πρόκειται να γίνει ανεκτή» καταλήγει ο ίδιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter