Γιάννης Μαντζουράνης: Να καταδικαστεί η Αλβανία για την υπόθεση Μπελέρη στη συνάντηση των ηγετών των Δ. Βαλκανίων

Γιάννης Μαντζουράνης: Να καταδικαστεί η Αλβανία για την υπόθεση Μπελέρη στη συνάντηση των ηγετών των Δ. Βαλκανίων

«Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος είναι μια ενιαία ελληνική γραμμή», τόνισε ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Μαντζουράνης κατά τη σημερινή του παρουσία στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ με την Χριστίνα Βίδου και τον Κώστα Παπαχλιμίτζο.

Ο κ. Μαντζουράνης καταδίκασε για μία ακόμη φορά τη φυλάκιση του δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη από τις αλβανικές αρχές, ενώ ενόψει της συνάντησης των ηγετών των κρατών των Δυτικών Βαλκανίων, κάλεσε την Ελλάδα να αντιδράσει έντονα και να υπάρξει σαφής καταδίκη της αλβανικής πλευράς σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σχολιάζοντας μάλιστα το ενδεχόμενο να παραστεί και ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σημείωσε ότι αυτό θα ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να καταδικαστεί η παράνομη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά και να συσχετιστεί με τις ενέργειες της Τουρκίας στην Κύπρο. «Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την ελληνική πλευρά να θυμίσει ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Κύπρο από την Τουρκία. Να περιληφθεί παράγραφος στο ανακοινωθέν γιατί οι ίδιες αρχές παραβιάζονται και στην Ουκρανία και στην Κύπρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του Γιάννη Μαντζουράνη στην ΕΡΤ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter