Γιάννης Μαντζουράνης: Ο Μητσοτάκης έχει συνέπεια, συνέχεια και σταθερότητα στο ψέμα (Video)

Γιάννης Μαντζουράνης: Ο Μητσοτάκης έχει συνέπεια, συνέχεια και σταθερότητα στο ψέμα (Video)

Με ένα βίντεο 27 δευτερολέπτων, που ανήρτησε στη σελίδα στο Facebook ο Γιάννης Μαντζουράνης, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εγκληματική οργάνωση, η οποία βυσσοδομεί κατά της Δημοκρατίας και υπονομεύει το Κράτος Δικαίου με τις παράνομες παρακολουθήσεις.

Ένα βίντεο με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 8 Δεκεμβρίου 2022 από το βήμα της Βουλής, όταν διερρήγνυε τα ιμάτιά του και παρίστανε το θιγόμενο για τις αποδιδόμενες σε αυτόν παράνομες παρακολουθήσεις του Υπουργού κ. Κ. Χατζηδάκη και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, κ. Κ. Φλώρου.

«Είναι δυνατόν να υπονοείτε ότι παρακολουθούσα εγώ υπουργό της κυβέρνησης; Ντροπή σας και μόνο που το υπονοείτε. Παρακολουθούσα εγώ ή γνώριζα ότι παρακολουθείτο ο κ. Φλώρος; Δεν ντρέπεσαι λίγο;» ήταν οι φράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, που εισέρχονται με ουρλιαχτά στο πάνθεον των ψευδών του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Μετά από 1,5 μήνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνελήφθη με τον κοριό στα αυτιά και συνεχίζει να παριστάνει τον ψόφιο κοριό και μετά τον κόλαφο της ΑΔΑΕ.

«Ποιος πρέπει να ντρέπεται κ. Μητσοτάκη;», είναι το ρητορικό ερώτημα, που απευθύνει ο Γιάννης Μαντζουράνης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπεύθυνος του Τμήματος Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter