Γιάννης Μαντζουράνης: Ως εδώ! Ο κ. Μητσοτάκης «έκλεψε» από τους συνταξιούχους 7 δισεκατομμύρια – Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γιάννης Μαντζουράνης: Ως εδώ! Ο κ. Μητσοτάκης «έκλεψε» από τους συνταξιούχους 7 δισεκατομμύρια – Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Με ένα νέο βίντεο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο Γιάννης Μαντζουράνης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Νότιο Τομέα Αθηνών, καταδεικνύει την μεγάλη εξαπάτηση των συνταξιούχων από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα για την αποκατάσταση της αδικίας και την ενίσχυση του εισοδήματός τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Μαντζουράνη:

Ο πρωθυπουργός του ψεύδους και της υποκρισίας στέρησε από τους συνταξιούχους τα αναδρομικά, την 13η σύνταξη και έδωσε αυξήσεις -ψίχουλα, ενώ παράλληλα άφησε εκτός των προεκλογικών πενιχρών αυξήσεων εκατομμύρια απόμαχους της εργασίας.

Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρουσιάζει στο βίντεο το σχέδιο της προοδευτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να ανασάνουν οι συνταξιούχοι.

Οι δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα είναι ξεκάθαρες:

-Επιστροφή των αναδρομικών σε τρεις ετήσιες δόσεις

-Επαναφορά της 13ης σύνταξης

-Αφορολόγητο στα 10.000 ευρώ

-Τέλος στην αδικία της προσωπικής διαφοράς

«Ως εδώ και μη παρέκει». Σε αυτή τη μάχη είμαστε μαζί. Μαζί για Δικαιοσύνη Παντού», καταλήγει στο μήνυμά του ο Γιάννης Μαντζουράνης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter