Γιάννης Μαντζουράνης: Το 2023 θα είναι η Χρονιά της Αλλαγής (Video)

Γιάννης Μαντζουράνης: Το 2023 θα είναι η Χρονιά της Αλλαγής (Video)

Μήνυμα πίστης για την αλλαγή που έρχεται με το νέο έτος απευθύνει ο Γιάννης Μαντζουράνης μέσα από νέο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook.

Στο τέλος του 2022, μια χρονιά ζοφερή που θα μείνει στην ιστορία για τις τραγωδίες που βίωσαν οι πολίτες με την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας,  αναδύεται η ελπίδα για μια καλύτερη χρονιά για όλους και κυρίως για τους πιο αδύναμους και ευάλωτους ανθρώπους.

Τη χρονιά της αλλαγής, της Δικαιοσύνης παντού, που θα σηματοδοτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Αλέξης Τσίπρας το 2023.

Ο δικηγόρος, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπεύθυνος του τμήματος Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μαντζουράνης, περιγράφει τα έξι κυριότερα δεινά που η διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παρέας του επέβαλαν στους πολίτες για χάρη μιας μικρής ελίτ που απομυζά τον δημόσιο πλούτο.

Ανεργία, ακρίβεια, φτώχεια, σκάνδαλα, υποκλοπές, πανδημία, συνθέτουν τη μαύρη βίβλο του καθεστώτος Μητσοτάκη, που το 2023 θα βρει τη θέση του στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Το 2023 θα είναι η χρονιά που  θα «γράψουμε το δικό μας βιβλίο και κάθε σελίδα του θα έχει περισσότερο φως», καταλήγει ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter