Γιάννης Οικονόμου: Καλοδεχούμενη πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ για την ΔΕΗ

Γιάννης Οικονόμου: Καλοδεχούμενη πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ για την ΔΕΗ

«Καλοδεχούμενη», χαρακτήρισε ενδεχόμενη πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Η κυβέρνηση σηκώνει το γάντι που πετά ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας δια του εκπροσώπου της: «Η πρόταση μομφής θα είναι καλοδεχούμενη. Ελπίζουμε να το τολμήσουν, γιατί θα είναι ευκαιρία να συζητήσουμε αναλυτικά με στοιχεία και αριθμούς για το πότε η ΔΕΗ ήταν έτοιμη να καταρρεύσει, τίνος η πολιτική την οδήγησε στα όρια κατάρρευσης, ποια περίοδο άξιζε 300 εκ ευρώ και πότε η αποτίμηση έφτασε τα 2 δισ, πότε έχανε 2,8 εκ ευρώ την ημέρα, ποιες πολιτικές την οδήγησαν στην απαξία».

Συνεχίζοντας ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για διαφορά αντίληψης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη της χώρας και τη θωράκιση των συμφερόντων των καταναλωτών και εκτίμησε ότι σε μία πρόταση μομφής θα δοθούν ουσιαστικά απαντήσεις σε κραυγές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Απαντώντας στις επικρίσεις για ξεπούλημα της ΔΕΗ υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση ξεπουλάει τη ΔΕΗ όταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έγινε με τη μετοχή στα οκτώ ευρώ και από τη στιγμή που το κράτος θα έχει το ισχυρό ποσοστό μειοψηφίας 35%».

Εξαπολύοντας επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ακόμη: «Μακάρι να γίνει αυτή η κίνηση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός θα έχει τη δυνατότητα να δει την απάντηση στο ερώτημα: Τι ΔΕΗ θέλουμε. Θέλουμε τη ΔΕΗ του Φωτόπολου που απεγνωσμένα προσπαθεί η αντιπολίτευση να υπερασπιστεί με χυδαίες προσεγγίσεις από δορυφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ή μία δυναμική ΔΕΗ της ανάπτυξης»;.

Διαβάστε επίσης

Νέο έγκλημα η πώληση της ΔΕΗ

Στάσσης, Πατέλης, Ηλιάδης: Πρόσωπα και μεθοδεύσεις μιας ακόμη ΑΜΚ με οσμή σκανδάλου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter