Γιάννης Οικονόμου: Κονφερασιέ της μαφίας

Γιάννης Οικονόμου: Κονφερασιέ της μαφίας

Βασικά ο Γιάννης Οικονόμου είναι κακοποιητής. Κακοποιεί την αλήθεια, κακοποιεί προσωπικότητες, κακοποιεί το κράτος δικαίου. Κακοποιεί εν γένει όποιον και ό,τι διατάξει ο Νονός του Μαξίμου. Μπορεί να λέει ψέματα χωρίς κανένα δισταγμό, να παριστάνει τον εισαγγελέα των αθώων, τον δικαστή των δικαίων, τον δήμιο των ανυπάκουων, με ανταμοιβή μια ελώδη δημοσιότητα, μια λασπώδη προβολή, μια δόξα ρυπαρών δικτύων που γρήγορα θα παρέλθει. Για να μείνει σε μια υποσημείωση της πολιτικής μας ιστορίας –για παραπάνω δεν είναι– ως ο άξιος εκπρόσωπος του ανάξιου εκπροσωπούμενου.

Δηλώνει για τις υποκλοπές: «Αυτή η κυβέρνηση, με τον σεβασμό που διαχρονικά δείχνει στους θεσμούς και ειδικά στη Δικαιοσύνη ως πυλώνα της δημοκρατίας μας, δεν θα επιτρέψει να μείνει η παραμικρή σκιά σε αυτού του είδους τα ζητήματα». Πρώτο ψέμα ο σεβασμός στους θεσμούς. Δεύτερο ψέμα ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη. Τρίτο ψέμα ότι δεν θα επιτρέψουν καμιά σκιά. Ολα αυτά όταν ξέρει ότι ο Νονός έχει κάνει τους θεσμούς κουρελόπανα, τη Δικαιοσύνη Ντογιάκο και τις σκιές κυρίαρχο στοιχείο της προσπάθειας να συγκαλύψει τα αίσχη του παρακράτους των επισυνδέσεων.

Δηλώνει για την παρακολούθηση Φλώρου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ζημιά στην πατρίδα». Κι αυτό επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει καθαρές απαντήσεις για όσα αποκαλύπτει το Documento. Δεν κάνει ζημιά στην πατρίδα εκείνος που παρακολουθεί τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Που έκανε την ηγεσία του στρατεύματος πεδίο εκβιασμών. Που κρύβεται πίσω από το απόρρητο. Που δεν αφήνει τον Ράμμο της ΑΔΑΕ ούτε τη Βουλή να ενημερώσει για τα ευρήματά του. Που με τα μικρά και μεγάλα πραξικοπήματα ψεύδους υπονομεύει τα πάντα. Αλλά εκείνος που ζητάει να χυθεί φως σε μια σκοτεινή υπόθεση.

Δηλώνει: «Είναι τουλάχιστον παρανοϊκό να κατηγορείται η κυβέρνηση για τις υποκλοπές». Πρώτα δηλαδή διέψευσε τις υποκλοπές, ύστερα τις παραδέχτηκε όταν πιάστηκε με τα κλοπιμαία, αλλά υπέδειξε και τους ενόχους. Ο κακοποιητής αναρωτιέται: «Αν κάποιοι λειτούργησαν εκτός πλαισίου νομιμότητας, ποια η σχέση εκείνων που έχουν στην κατοχή τους αυτό το υλικό με εκείνους που διενεργούσαν αυτές τις παρακολουθήσεις εκτός πλαισίου νομιμότητας; Ποια ρυπαρά δίκτυα κρύβονται από πίσω;». Ο Βαξεβάνης, χρυσέ μου. Αυτός παρήγγειλε τις υποκλοπές και έστησε –με τον Τσίπρα;– το ρυπαρό δίκτυο.

Επανάληψη προς εμπέδωση: αυτός ο τύπος ονόματι Γιάννης Οικονόμου εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο τον άλλο τύπο ονόματι Μητσοτάκη που κυβερνά –ακόμη, δυστυχώς– την πατρίδα. Εικόνα και κασέτα και βίντεο του Νονού είναι όταν ψεύδεται, «δολοφονεί», λασπώνει, λερώνει, συκοφαντεί και στο τέλος καταγγέλλει τους άλλους για πολιτική λάσπης. Δεν είναι φίκος, όπως λένε ορισμένοι, ζουμπούλι ή έστω πικράγγουρο του Μαξίμου. Διωναία σαρκοφάγος είναι. Και είναι να φοβάται και να ανατριχιάζει κανείς τι άλλο είναι έτοιμος να διαπράξει ως κονφερασιέ της μαφίας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter