Γιαννούλης: Ελλιπή τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας

Γιαννούλης: Ελλιπή τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας

Ελλιπέστατα είναι τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Γιαννούλης, τομεάρχηε Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σκρέκα.

Όπως επισήμανε δε, η μεγαλύτερη αύξηση τιμών τον Οκτώβριο καταγράφηκε στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης με ποσοστό άνω του 9%.

Η δήλωση του Χρήστου Γιαννούλη

Για άλλη μία φορά ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, επιχείρησε να πείσει τους καταναλωτές, ότι τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να πατάξει την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Μόνο που οι τρεις βασικοί άξονες στους οποίους αναφέρθηκε και πάνω στους οποίους στηρίζεται η κυβερνητική πολιτική, κάθε άλλο παρά οδήγησαν στη μείωση των τιμών στο ράφι.

Αντίθετα και σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η μεγαλύτερη αύξηση τιμών τον Οκτώβριο καταγράφηκε στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης με ποσοστό άνω του 9%

Η εκτίναξη του κόστους ζωής, η καλπάζουσα ακρίβεια και η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια είναι αποτέλεσμα μίας αναποτελεσματικής, ανεύθυνης και άτολμης κυβερνητικής πολιτικής, που δύο χρόνια τώρα υποβοηθά αυτά τα φαινόμενα.

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter