Γιαννούλης στη Βουλή: Γιατί σιωπά η κυβέρνηση για τον εκβιασμό Στουρνάρα σε προστατευόμενο μάρτυρα;

Γιαννούλης στη Βουλή: Γιατί σιωπά η κυβέρνηση για τον εκβιασμό Στουρνάρα σε προστατευόμενο μάρτυρα;

Εκτενή αναφορά στις αποκαλύψεις του Documento και του Κώστα Βαξεβάνη για το σκάνδαλο Novartis και τις απειλές του Γιάννη Στουρνάρα στον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα, Νίκο Μανιαδάκη, έκανε από το βήμα της Βουλής ο Χρήστος Γιαννούλης, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει σαφή θέση.

«Γιατί αυτή η κυβέρνηση εδώ και λίγες μέρες σιωπά για το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός οικονομικών και νυν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος -όπως αποκαλύπτεται από τον Τύπο που εσείς έχετε θέσει σε δυσμενή μοίρα σε αυτόν τον τόπο- επιχείρησε να εκβιάσει για το σκάνδαλο Novartis;» ρώτησε τα στελέχη της πλειοψηφίας.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε πως η ΝΔ «βαφτίζει σκευωρίες τα σκάνδαλα», προσθέτοντας ότι οι απειλές του Γ. Στουρνάρα στον Ν. Μανιαδάκη είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή της κατάθεσή του.

«Και η δικαιοσύνη προφανώς θα πρέπει να ξανανοίξει τον φάκελο του σκανδάλου Novartis και για πολιτικά πρόσωπα. Γιατί σιωπά η κυβέρνηση; Λαλίστατοι σε όλα τα υπόλοιπα, αλλά εδώ δεν ακούμε ούτε μια λέξη…» κατέληξε με νόημα.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter