Γιατί δεν θα πάει ο πατέρας της Μέγκαν στο γάμο της κόρης του

Γιατί δεν θα πάει ο πατέρας της Μέγκαν στο γάμο της κόρης του

Ο πατέρας της αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε χθες Τρίτη ότι δεν θα παραστεί το Σάββατο στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι επειδή πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.

Ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος ζει στο Μεξικό, φέρεται να είπε στην ιστοσελίδα που εδρεύει στο Λος Άντζελες TMZ.com ότι νωρίς σήμερα το πρωί (στις 07:30 τοπική ώρα) ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά.

Χθες, ο 73χρονος Μαρκλ είχε πει στο TMZ ότι “σιχαίνεται την ιδέα ότι θα χάσει μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία και ότι δεν θα μπορέσει να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία”.

Αλλά αργότερα ο ίδιος είπε ότι οι γιατροί είχαν προγραμματίσει το χειρουργείο για σήμερα το πρωί.

Με δεδομένη πλέον την απουσία του, οι βρετανικές εφημερίδες εκτιμούν ότι την Μέγκαν θα συνοδεύσει η μητέρα της με την οποία η μέλλουσα σύζυγος του Χάρι θα περάσει την τελευταία της νύχτα ως ανύπανδρη σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.

Η ιστοσελίδα TMZ δημοσίευσε πριν από μια εβδομάδα ότι ο Τόμας υπέστη έμφραγμα και μερικές ημέρες αργότερα, τη Δευτέρα, αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος. Χθες Τρίτη εισήχθη στο νοσοκομείο και έπειτα από μια σειρά εξετάσεων κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση. Όπως ο ίδιος είπε, το έμφραγμα προκάλεσε σοβαρή βλάβη στην καρδιά του.

Όπως έγραψε η ιστοσελίδα, ο Τόμας είχε αποφασίσει τη Δευτέρα να μην πάει στον γάμο επειδή αισθανόταν ότι είχε φέρει σε δύσκολη θέση την κόρη του και τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας καθώς είχε συμφωνήσει σε φωτογράφιση με ένα πρακτορείο παπαράτσι. Η κόρη του Σαμάνθα είπε στην ιστοσελίδα ότι ο πατέρας της πήρε 1.500 δολάρια με βάση τη συμφωνία και ένα ποσοστό για τα πνευματικά δικαιώματα.

Χθες Τρίτη ωστόσο ο Τόμας άλλαξε γνώμη αφού έλαβε μηνύματα στο κινητό του από την Μέγκαν, η οποία του έλεγε ότι τον αγαπάει και ανησυχεί για την υγεία του. Αρχικά δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι ήλπιζε να πάρει εξιτήριο και να πάει στο Λονδίνο για να συνοδεύσει την κόρη του στο γάμο, αλλά στη συνέχεια προγραμματίστηκε το σημερινό χειρουργείο.

Επιπλέον, ο Τόμας υποστήριξε ότι αυτό που του προκάλεσε το έμφραγμα ήταν η ανοιχτή επιστολή που ο γιος του Τόμας ο νεότερος έστειλε στον πρίγκιπα Χάρι για να τον αποτρέψει να παντρευτεί την Μέγκαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter