Εξαφανίστηκαν τα δημοσιεύματα που θέλανε το σπίτι του Κώστα Σκρέκα να σώζεται

Εξαφανίστηκαν τα δημοσιεύματα που θέλανε το σπίτι του Κώστα Σκρέκα να σώζεται
Ο υπουργός Ενέργειας της κυβέρνησης Μητσοτάκη Κώστας Σκρέκας

«Εξαφανισμένα» διά… μαγείας  είναι σήμερα από τα φιλοκυβερνητικά μέσα δημοσιεύματα που ήθελαν χθες Πέμπτη το σπίτι του υπουργού Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, το οποίο βρίσκεται στο Κρυονέρι Αττικής όπως λέγανε, να κινδυνεύει από τις φλόγες που κατακαίουν την Αττική και τελικά να σώζεται.

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αναφερόντουσαν στις ώρες αγωνίας που έζησε ο υπουργός από τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στη Βαρυμπόμπη καθώς το σπίτι του στο Κρυονέρι Αττικής, «πολιορκήθηκε» από τις φλόγες.

Την ίδια ώρα μια περίεργη φημολογία ξεκίνησε στα social media, πως πυροσβέστες με οχήματα φυλάνε τα σπίτια υπουργών αναρτώντας και τις ανάλογες φωτογραφίες.

 

Εξίσου περίεργο όμως είναι πως λίγες ώρες μετά και τις αναρτήσεις στα social τα δημοσιεύματα αυτά από τα φιλοκυβερνητικά μέσα «κατέβηκαν» και στη θέση τους αντικαταστάθηκε το κλασσικό «Αυτή η σελίδα δε βρέθηκε.» 
Το ερώτημα είναι ποιο μαγικό χέρι τα κατέβασε άραγε και για ποιο λόγο;

 

Ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης απευθυνόμενος στον κ. Σκρέκα μέσω twitter ζήτησε εξηγήσεις για το λόγο που τα δημοσιεύματα είχαν «κατέβει» κι αν πράγματι αληθεύουν τα όσα ακούγονται περί ειδικής μεταχείρισης. Στην απάντησή του ο υπουργός έσπευσε να τα διαψεύσει υποστηρίζοντας πως δεν έχει σπίτι στην περιοχή και ζήτησε να μη διασπείρονται ψευδείς ειδήσεις.

«Το σπίτι που διαμένω στην Αθήνα δεν βρίσκεται στη εν λόγω περιοχή, δεν κινδύνευσε και επίσης παρακαλώ μην προσβάλετε τις δυνάμεις της πυροσβεστικής

 

 

 

 

 

Ωστόσο, η πρώην βουλευτής ΔΗΜΑΡ, Μαρία Γιαννακάκη διέψευσε στη συνέχεια τον κ. Σκρέκα διευκρινίζοντας πως στο Πόθεν Έσχες του ο υπουργός δηλώνει σπίτι στο Κριονέρι.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter