Γιατί η ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί την κορυφαία «ΑΒ Επιλογή» για μια μεγάλη ποικιλία σε ψάρια;

Γιατί η ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί την κορυφαία «ΑΒ Επιλογή» για μια μεγάλη ποικιλία σε ψάρια;

Η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει όλη τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά της θάλασσας στο καθημερινό μας τραπέζι και αναγνωρίζεται για αυτό από το International Taste Institute (ITI), καθώς 3 προϊόντα της σειράς «ΑΒ Επιλογή» -Τσιπούρα, Λαβράκι και Φαγκρί– βραβεύτηκαν για μια ακόμη φορά στον διεθνή διαγωνισμό Superior Taste Awards 2022 με 6 Χρυσά Αστέρια Ανώτερης Γεύσης και «κέρδισαν» την κριτική επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα, με Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών τιμήθηκαν:

  • Το προϊόν Φαγκρί «ΑΒ Επιλογή». To πρώτης τάξεως ψάρι, με τη λευκή σάρκα, το οποίο φημίζεται σε όλη τη Μεσόγειο για τη γεύση του. Μεγαλωμένο στην κρυστάλλινη ελληνική θάλασσα, και με υψηλή θρεπτική αξία, αποτελεί κορυφαία ποιοτικά επιλογή και μπορεί να μαγειρευτεί με ποικίλους τρόπους. Ψητό, τηγανητό, ή στον ατμό.
  • Το προϊόν Λαβράκι «ΑΒ Επιλογή». Το ψάρι, το οποίο είναι γνωστό ως ο «βασιλιάς» των μεσογειακών ψαριών ως προς τη γεύση, με αξεπέραστη διατροφική αξία, γίνεται ο πρωταγωνιστής σε όποιο τραπέζι βρεθεί. Μπορεί να σερβιριστεί ψητό, στον ατμό, αλλά και τηγανητό.
  • Το προϊόν Τσιπούρα «ΑΒ Επιλογή». Ίσως το πιο φημισμένο μεσογειακό ψάρι, και όχι άδικα. Η αξεπέραστη γεύση της, καθώς και τα αμέτρητα πλεονεκτήματα που προσφέρει, καθώς αποτελεί πλούσια πηγή ωμέγα 3 και όχι μόνο, την καθιστούν μία εξαιρετική επιλογή. Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να σερβιριστεί, είναι αμέτρητοι: ως φιλέτο στον φούρνο, ή τηγανητή, και η λίστα συνεχίζεται…

Τρία εκλεκτά προϊόντα ξεχωρίζουν και εμπνέουν όλους όσοι αγαπούν το φαγητό, αναδεικνύοντας τον πλούτο των ελληνικών θαλασσών, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα της ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και τις αυστηρές προδιαγραφές ελέγχου που ακολουθεί. Την ίδια στιγμή, η βραβευμένη σειρά «ΑΒ Επιλογή» με προϊόντα που ξεχωρίζουν για τον τρόπο παρασκευής και για τα συστατικά τους, μετρά ήδη περισσότερα από 20 βραβεία και αναγνωρίζεται διεθνώς.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι!

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της σειράς «ΑΒ Επιλογή» που διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος και στο AB Eshop, θα βρείτε εδώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter