Γιατί και σε ποιους λέει ο Πολάκης «μπράβο»

Ένα «μπράβο» λέει σήμερα σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή όπως φαίνεται η οργάνωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας για την πανδημία του κορονοϊού, όπως αναφέρει (και επισυνάπτει ο Παύλος Πολάκης) ο Διοικητής του Νοσκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος.

«ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ !!! ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ .... και....ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΛΕΜΕ !!!» γράφει ο Παύλος Πολάκης και επισυνάπτειτην ανάρτηση:

«George Bezos

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!!

Με αίσθημα ευθύνης το Νοσοκομείο Καλαμάτας με όλα τα θεσμικά του όργανα σας γνωρίζει το σχέδιο που έχει εκπονήσει στη μάχη κατά της πανδημίας COVID 19:

1. Για κάθε περιστατικό που κατατάσσεται ως ύποπτο, υπάρχουν στο ισόγειο επτά (7) θάλαμοι-μονώσεις για την νοσηλεία και την λήψη φαρυγγικού επιχρίσματος. Η παραμονή στους χώρους αυτούς ολοκληρώνεται με την λήψη των αποτελεσμάτων (θετικό ή αρνητικό).

2. Έχει ολοκληρωθεί η εκκένωση της Β Παθολογικής Κλινικής σαράντα (40) κλινών, προκειμένου να νοσηλευτούν (διασωληνωμένα και μη) επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid 19.

3. Έχει εκκενωθεί η Χειρουργική Κλινική και έχει συγχωνευθεί όλος ο χειρουργικός τομέας στον Α’όροφο στο χώρο της Ορθοπεδικής Κλινικής. Στο χώρο της Χειρουργικής Κλινικής νοσηλεύονται παθολογικά περιστατικά (Β΄Παθολογική).

4. Το Νοσοκομείο διαθέτει - εκτός από τις έξι (6) κλίνες της ΜΕΘ – οκτώ (8) κλίνες στη Μονάδα Εμφραγμάτων για την νοσηλεία διασωληνωμένων περιστατικών Covid 19.

5. Το Νοσοκομείο διαθέτει όλο εκείνο τον ιατρικό εξοπλισμό (αναπνευστήρες, μόνιτορ κλπ) και μπορεί να υποστηρίξει δέκα (10) ακόμα διασωληνωμένα περαστικά στην Β΄ Παθολογική Κλινική.

6. Το Νοσοκομείο διαθέτει επίσης όλο εκείνο τον εξοπλισμό και μπορεί να υποστηρίξει εννέα (9) ακόμα διασωληνωμένα περιστατικά στο χώρο των χειρουργείων.

7. Μεταφέρθηκε το Τμήμα της Αιμοδοσίας στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (Πύλη παλαιού στρατοπέδου) και καθημερινά οι φίλοι εθελοντές αιμοδότες προσφέρουν αίμα με απόλυτη ασφάλεια.

8. Το Νοσοκομείο εξοπλίζεται με επιπλέον φορητά ακτινολογικά, λαρυγγοσκόπια, αναπνευστήρες και μόνιτορ τις επόμενες ημέρες.

9. Εκπαιδεύεται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (που δεν απασχολείται στη ΜΕΘ ή στο Αναισθησιολογικό) σε αναπνευστήρες-μόνιτορ και δημιουργούμε εφεδρείες.

10 Προσλαμβάνονται τις επόμενες ημέρες ενενήντα (90) άτομα λοιπό επικουρικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, εκ των οποίων εξήντα (60) άτομα νοσηλευτικό προσωπικό και δέκα πέντε (15) άτομα γενικών καθηκόντων (τραυματιοφορείς).

11. Έχει δρομολογηθεί η διαδικασία έτσι ώστε την ερχομένη εβδομάδα να προκύψουν και προσλήψεις σε ιατρικό προσωπικό .

12. Βρισκόμαστε σε συνεχή και καθημερινή επικοινωνία με τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, προκειμένου τις επόμενες ήμερες να προστεθούν στη δύναμη του νοσοκομειακού ιατρικού προσωπικού και ιδιώτες ιατροί.

13.Έχει ήδη προστεθεί στο ιατρικό προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών τρεις (3) Γενικοί Ιατροί απο τα Κεντρα Υγειας!!

14. Το συγκροτημα παραγωγης οξυγονου ιατρικης χρησης ειναι ετοιμο να παραξει το πικ της παραγωγης του!!

Αυτό σε γενικές γραμμές είναι το σχέδιο, το οποίο ανάλογα με τις καθημερινές εξελίξεις αναπροσαρμόζεται.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που αγωνίζονται καθημερινά με απόλυτη πειθαρχία και επαγγελματική ευσυνειδησία προκείμενου να ανταποκριθεί το Νοσοκομείο σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις.!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!»

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ !!! ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ .... και....ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΛΕΜΕ !!!

Gepostet von Παυλος Πολακης am Mittwoch, 25. März 2020
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.