Γιατί ο Μαρινάκης πήγε να… «τελειώσει» τον Καραμανλή;

Γιατί ο Μαρινάκης πήγε να… «τελειώσει» τον Καραμανλή;

Διαψεύδει μέσω συνεργατών του, τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την πολιτική, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. 

Όπως αναφέρει το news247.gr ο Κώστας Καραμανλής, όχι μόνο δεν αποχωρεί από την πολιτική, αλλά ξεκινά και σειρά δημόσιων παρεμβάσεων, που θα ξεκινήσουν με την ομιλία του στην εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της, στη Θεσσλονίκη στις 27 Οκτωβρίου, στην οποία θα παρευρεθεί και ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις. 

Ο Κώστας Καραμανλής θα συνεχίσει τις ομιλίες στο Πανεπιστήμιο Φλέτσερ στη Βοστώνη, όπου είναι και η έδρα του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και στο LSI και το Πανεπιστήμιο City στο Λονδίνο. Σε κάποιες απ’ αυτές τις παρεμβάσεις του ο πρώην πρωθυπουργός θα υπερασπιστεί το έργο των κυβερνήσεών του, δίνοντας απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια. 

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και εντός Κοινοβουλίου, πράγμα που απέφευγε συστηματικά τα τελευταία χρόνια. 

Εύλογα είναι τα ερωτήματα που γεννάει το γεγονός πως Μέσα του Βαγγέλη Μαρινάκη, με αρχή τα Παραπολιτικά, τα οποία διέδωσαν την «είδηση» της αποχώρησης του Κ. Καραμανλή από την πολιτική σκηνή του τόπου, ξεκίνησαν να χτίζουν την «αποστρατεία» του πρώην Πρωθυπουργού. 

Σκοπιμότητα, ωμή παρέμβαση, ή απλά «λύνει και δένει» στη γαλάζια παράταξη;

Μυστικά & Documento

03/07/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter