Γιατί ο Θωρ από τους Avengers… βαριέται το τρέξιμο!

Γιατί ο Θωρ από τους Avengers… βαριέται το τρέξιμο!

Όταν ένας άνθρωπος θέλει να αποφύγει να γυμναστεί μπορεί να επιστρατεύσει διάφορες δικαιολογίες. «Τα γόνατά μου δεν είναι σε καλή κατάσταση», «δεν είμαι αθλητικός τύπος», «έχω πρόβλημα στην αναπνοή» και άλλες αντίστοιχες ατάκες θα ακουστούν στην προσπάθεια αυτής της αποφυγής.

Αν και διάφορες διασημότητες δηλώνουν ανοιχτά την αγάπη τους στο τρέξιμο, υπάρχουν και μερικοί που έχουν ορκιστεί ότι ποτέ δεν πρόκειται ασχοληθούν με αυτό.

Ο Ρότζερ Φέντερερ για παράδειγμα, το έχει χαρακτηρίσει «βαρετό» ενώ η Σερένα Ουίλιαμς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα έπαιρνε ποτέ μέρος σε μαραθώνιο τονίζοντας: «Ο κ…λος μου είναι πολύ μεγάλος για αυτό».

Ο Thor δεν τρέχει…

Στο κλαμπ των μεγάλων αστέρων που έχουν ταχθεί κατά του τρεξίματος, προστέθηκε και ένα ακόμα βαρύ όνομα.

Ο λόγος για τον Κρις Χέμσγουορθ, τον άνθρωπο που ζωντανεύει τον Thor στις ταινίες της Marvel και στους Avengers ο οποίος, όταν ρωτήθηκε το ποια είναι η λιγότερο αγαπημένη του μορφή άσκησης, τόνισε: «το τρέξιμο. Είναι πολύ βαρετό».

Ο ίδιος τονίζει άλλωστε ότι προτιμά ασκήσεις όπως τα πουσ απς, οι ραχαίοι και οι κοιλιακοί για να γυμνάζεται.

«Τέτοιες ασκήσεις προκαλούν κίνηση σε όλες τις αρθρώσεις, κάτι που δεν συμβαίνει με το τρέξιμο ή τα βάρη. Με τέτοιες ασκήσεις γυμνάζετε τα πόδια σας, τους ώμους σας, τα χέρια σας. Και δεν υπάρχει κανένα ηλικιακό πρόβλημα: μπορεί να τις κάνει ένα παιδί αλλά και ένας 80χρονος».

Επιλογές είναι αυτές. Όταν δεν μπορέσεις, όμως, να πιάσεις τον αδερφό σου τον Λόκι, που είναι πιο γρήγορος μην παραπονιέσαι…

Πηγή: runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter