Γιατί ο Τραμπ αναγκάζεται να ξεμπλοκάρει τα τρολ από τον λογαριασμό του στο Twitter (Photo)

Γιατί ο Τραμπ αναγκάζεται να ξεμπλοκάρει τα τρολ από τον λογαριασμό του στο Twitter (Photo)

Ο Πρόεδρος Τραμπ διοικεί ένα κράτος και οι αποφάσεις του επηρεάζουν τον πλανήτη μέσω “τιτιβισμάτων”. Αυτό είναι κάτι που έχει γίνει πλέον κτήμα του κόσμου, των διπλωματών – που συχνά τραβάνε τα μαλλιά τους – ακόμη και των αρχηγών κρατών. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ κυβερνά μέσω Twitter αφού χρησιμοποιεί το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ως ένα άτυπο μεν, ισχυρό όμως γραφείο τύπου. 

Αυτό είναι και το σκεπτικό απόφασης δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που εξέδωσε μια πρωτοφανή απόφαση τόσο για τον Πρόεδρο Τραμπ όσο και για το Twitter. 

Σύμφωνα με την απόφαση, που επικαλείται την πρώτη τροπολογία του Αμερικανικού Συντάγματος, κάθε πολίτης μπορεί να έχει πρόσβαση στις επίσημες ανακοινώσεις του Προέδρου, αφού αυτές είναι δημόσιες και εν τέλει αφορούν τη ζωή του. 

Έτσι υποχρεώνει τον παγκόσμιο κολοσσό να αφαιρέσει από τον λογαριασμό @realDonaldTrump τη δυνατότητα να κάνει “μπλοκ” οποιονδήποτε πολίτη είχε αποφασίσει ο Τραμπ και όσοι χειρίζονται τον λογαριασμό του στο Twitter ότι δεν του είναι αρεστός. Ακόμη λοιπόν και τα “τρολ” του διαδικτύου είναι υποχρεωμένος πλέον να ανέχεται στον λογαριασμό του ο Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τα επικριτικά σχόλια που προφανώς τον κάνουν έξω φρενών. 

Δείτε την απόφαση:

https://www.documentonews.gr/filegrid/2018/05/24/5b069579cd3a18629c254ad5.pdf


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter