Γιατί παχαίνει η Στρέιζαντ;

Γιατί παχαίνει η Στρέιζαντ;

Συνήθως άτομα που δεν συμπαθούμε μας κόβουν την όρεξη, αλλά μάλλον συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο με την διάσημη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ!

Η Στρέιζαντ δεν έκρυψε ποτέ την έλλειψη συμπάθειας προς το πρόσωπό του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ αυτή τη φορά με tweets μας ενημερώνει πως βρίσκει παρηγοριά στις τηγανίτες.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ, με κάνει και παχαίνω. Ξεκινώ τη μέρα μου μόνο με υγρά, αλλά μετά τις πρωινές ειδήσεις τρώω ένα πιάτο τηγανίτες, βουτηγμένες σε σιρόπι σφενδάμου»!

Σε μια άλλη ανάρτηση έγραψε:

«Ο Τραμπ μόλις κατηγόρησε τον Ομπάμα ότι παρακολουθεί τα τηλέφωνά του. Ζούμε σε τρελούς καιρούς. Ώρα για περισσότερες τηγανίτες».

Το Ιανουάριο, η Στρέιζαντ είχε υποστηρίξει ανοιχτά την Μέριλ Στριπ στην κόντρα της με τον Αμερικανό μεγιστάνα, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες του Προέδρου κατώτερες «της αξιοπρέπειας που οφείλει να έχει ένα άτομο στη θέση του».

«Φαίνεται να έχει την ανάγκη να επιτεθεί και να προσβάλει οποιονδήποτε δεν συμφωνεί μαζί του και αυτό είναι αρκετά αναξιοπρεπές», είχε δηλώσει.

Την ίδια περίοδο αναρωτιόταν επίσης για το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του νέου προέδρου και γιατί αυτό δεν επηρεάζει χώρες όπου κατέχει περιουσιακά στοιχεία ο πρόεδρος Τραμπ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter