Γιατί στην Πειραιώς ελπίζουν να ξεφορτωθούν την Ντόρα – Έχει πάντα δικό της «μπαϊράκι»

Γιατί στην Πειραιώς ελπίζουν να ξεφορτωθούν την Ντόρα – Έχει πάντα δικό της «μπαϊράκι»

Για μια ακόμη φορά διαφοροποιήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη από την επίσημη γραμμή της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη – αυτήν τη φορά για την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία.

 Η πρώην υπουργός Εξωτερικών – και σαφώς πολύ πιο έμπειρη και αντικειμενική από τον αδερφό της και το επιτελείο του– είπε με λίγα λόγια το αυτονόητο: τάχθηκε υπέρ των επαφών με την Τουρκία, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ακριβώς επειδή το τελευταίο διάστημα έχει κορυφωθεί η ένταση και η τουρκική ρητορική έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, «το να κάνει μια προσπάθεια μείωσης της έντασης ο πρωθυπουργός είναι προς τη σωστή κατεύθυνση». 

Και με ψυχραιμία κατέληξε ότι το αποτέλεσμα της επίσκεψης δεν μπορεί να κριθεί από τώρα αλλά όταν πληροφορηθούμε το σύνολο των θεμάτων τις επόμενες ημέρες.

 Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Ντόρα κρατά αποστάσεις από τη γραμμή της ΝΔ, γεγονός που, όπως μαθαίνουμε, έχει κάνει πολλούς μέσα στο κόμμα να… σταυροκοπιούνται ώστε να πάρει η Ντόρα τη θέση της γενικής γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, μπας και την ξεφορτωθούν! 

Επιπλέον υπάρχουν και οι πιο σκληροί –και ολίγον ανεγκέφαλοι– που εισηγούνται στον Κυριάκο ακόμη και τη διαγραφή της εάν συνεχίσει να διαφοροποιείται από την επίσημη γραμμή!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter