Γιατί συσσωρεύτηκαν σκουπίδια σε δρόμους του Πειραιά – Η ανακοίνωση του Δήμου

Γιατί συσσωρεύτηκαν σκουπίδια σε δρόμους του Πειραιά – Η ανακοίνωση του Δήμου

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει επαρκές προσωπικό, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στον τομέα καθαριότητας» ενημερώνει, με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Πειραιά, σχετικά με τη συσσώρευση απορριμμάτων που παρατηρείται σε κάποιους δρόμους της πόλης.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, στις 31 Μαρτίου έληξαν οι συμβάσεις των 250 εργαζομένων στην καθαριότητα, οι οποίοι αποτελούν το 60% του ανθρώπινου δυναμικού. «Μέχρι, δηλαδή, εκείνη την ημερομηνία δεν είχε ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για το μόνιμο προσωπικό, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες ελλείψεις στο προσωπικό και να δημιουργηθούν τις προηγούμενες ημέρες προβλήματα στην ομαλή αποκομιδή των απορριμμάτων», διευκρινίζεται. Σύμφωνα, όμως, με τον δήμο, ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ ολοκληρώθηκε και ήδη οι πρώτοι προσληφθέντες, σταδιακά, προσέρχονται στην εργασία τους.

«Είναι ανάγκη να γίνει γνωστό ότι όλο το διαθέσιμο, αυτήν τη στιγμή, προσωπικό της καθαριότητας βρίσκεται στους δρόμους, έτσι ώστε να αντιμετωπισθεί αυτή η έκτακτη κατάσταση. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι ο Πειραιάς είναι μία καθαρή πόλη και ότι μόνο σε έκτακτες καταστάσεις, που δεν αφορούν στον Δήμο, αλλά στην κεντρική διοίκηση, δημιουργούνται προβλήματα για λίγες ημέρες» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter