Κουρτάκης – Δημητριάδης, πού να χωρέσει τόση αγάπη;

Κουρτάκης – Δημητριάδης, πού να χωρέσει τόση αγάπη;

Είναι “ψηλός”, οι δυνατότητες του τον κάνουν αναντικατάστατο, είναι ταπεινός και μπαίνει μπροστά ακόμα και για να πάρει ευθύνες που βαραίνουν άλλους.

Όχι δεν είναι ένας καλοσυνάτος Σουπερ ήρωας. Είναι ο Γρηγόρης Δημητριάδης σύμφωνα με τα parapolitika.gr .

Διαβάζοντας δημοσιεύματα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας για τον Γρηγόρη Δημητριάδη αντιλαμβάνεται κανείς ότι μέσα στο Μαξίμου έχει γραφείο ο κ. Απίθανος καθώς όπως παρουσιάζεται ο ανιψιός του πρωθυπουργού «Δεν είναι μόνο ότι συνιστά τον συνδετικό κρίκο μεταξύ συναρμοδίων χαρτοφυλακίων σε μια σειρά από κρίσιμα θέματα. Είναι και αυτός που ανά πάσα ώρα και στιγμή βρίσκεται σε ετοιμότητα για να βγει μπροστά, προκειμένου οι όποιες κρίσεις να μην αγγίξουν το πρόσωπο του πρωθυπουργού ή ακόμα και να πάρει πάνω του ευθύνες που βαραίνουν άλλους».

Η ενασχόληση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας με τον ταπεινό και προσιτό όπως τον παρουσιάζει Γρηγόρη Δημητριάδη που επέλεξε στο συνέδριο της ΝΔ να μην κάτσει στην πρώτη σειρά με τους άλλους μεγαλοσχήμονες δεν σταματάει εδώ.Άλλωστε δεν θα μπορούσε να λείπει δημοσίευμα από τα parapolitika για τον «άνθρωπο» Γρηγόρη Δημητριάδη που παρόλο που έγινε χίλια κομμάτια στο συνέδριο του κόμματος για να πάνε όλα ρολόι «κατέφθανε πρώτος και αποχωρούσε τελευταίος, μέχρι να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα» είναι πάνω από όλα άνθρωπος και πατέρας «φανερά ήρεμος και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του τριημέρου- αγκαλιά με τον μικρό του γιο, Φίλιππο, ο οποίος με την αθωότητα της παιδικής ηλικίας τον ρωτούσε πότε θα έχει τη δυνατότητα να χαιρετήσει από κοντά τον “θείο του τον Κυριάκο”» αναφέρει δημοσίευμα τoυ parapolitika.gr.

Πάντως δεν είναι κακό τα parapolitika να έχουν μια συμπάθεια στον Γρηγόρη Δημητριάδη και να τον παρουσιάζουν ως αναντικατάστατο, Alter ego, ο πανταχού παρών άνθρωπος του Μαξίμου αλλά και… ψηλός . Το κακό είναι ότι οι κακές οι γλώσσες λένε ότι τα parapolitka έχουν αναλάβει να εκφράζουν και την δυσαρέσκεια του «ψηλού» για πρόσωπα της κυβέρνησης αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο δημοσίευμα για τον Δημήτρη Κράνη με τίτλο «Δημήτρης Κράνης: Ο ανύπαρκτος υφυπουργός της κυβέρνησης που το παίζει… ωραίος». 

Πρόκειται για ένα δημοσίευμα που έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια του περιβάλλοντος του υφυπουργού Δικαιοσύνης καθώς αίσθηση προκαλεί ότι δεν προσάπτει κάτι για το θεσμικό ρόλο του υφυπουργού. «Το μόνο που έχει στο ενεργητικό του ως υφυπουργός είναι ότι πηγαίνει (σχεδόν) κάθε μέρα στο γραφείο του, για να κάνει δήθεν τον υφυπουργό» γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης ωστόσο έχει παραλείψει να αναφερθεί σε αυτό που ΔΕΝ κάνει ο κ. Κράνης και έχει ενοχλήσει τόσο πολύ ώστε να χαρακτηρίζεται ως ανύπαρκτος που το παίζει ωραίος. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να διαβάσουμε από τα parapolitika τους λόγους που θεωρείτε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης «ανύπαρκτος» όχι για τίποτα άλλο… άλλα για να σταματήσουν και οι κακές οι γλώσσες να μιλάνε.

Η δημοσιογραφία στα καλύτερα της …  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter