Γιατί ξαφνικά ο Άδωνης θυμήθηκε τις φωτιές του 2007 επί Καραμανλή;

Γιατί ξαφνικά ο Άδωνης θυμήθηκε τις φωτιές του 2007 επί Καραμανλή;

Μπορεί η ατμόσφαιρα να μην έχει… καθαρίσει καλά – καλά από τη μυρωδιά του καμένου δάσους, καθώς κατά τη διάρκεια του Αυγούστου κάηκαν πάνω από 1 εκατομμύριο στρέμματα πράσινου σε Βόρεια Εύβοια, Δυτική Αττική και Ηλεία, ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει ότι έπραξε το καλύτερο δυνατό και πως ουσιαστικά δεν φέρει την κύρια ευθύνη για τη μεγάλη αυτή καταστροφή.

Ενδεικτική ήταν η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη στη Βουλή, με τον πρωθυπουργό να αφήνει παρακαταθήκη στα πρακτικά του κοινοβουλίου τοποθετήσεις που αποτελούν μνημείο τυμβωρυχίας και κυνικότητας.

Κι ενώ η ΝΔ προσπαθεί με τους προσφιλείς επικοινωνιακούς τρόπους να εξασφαλίσει την «έξωθεν καλή μαρτυρία», με τη βοήθεια των φίλα προσκείμενων ΜΜΕ, στο εσωτερικό του κόμματος φαίνεται ότι συνεχίζονται οι «αντεγκλήσεις» μεταξύ των «γαλάζιων ρευμάτων».

Ως μία τέτοια κίνηση και μάλιστα προς τους καραμανλικούς της ΝΔ θα μπορούσε να ερμηνευτεί η νέα ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κοινοποίησε θέμα του iefimerida.gr που φιλοξενεί δηλώσεις του πατέρα ενός 33χρονου άνδρα ο οποίος κάηκε στη μεγάλη φωτιά του 2007 στην Κεντρική Εύβοια, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter