Γιατροί του Κόσμου: «Το ‘ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί’ θα πρέπει να είναι το αυτονόητο στα χρόνια που έρχονται» (Photos)

Γιατροί του Κόσμου: «Το ‘ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί’ θα πρέπει να είναι το αυτονόητο στα χρόνια που έρχονται» (Photos)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Γιατροί του Κόσμου συγκεντρώθηκαν για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα. Η πρωτοβουλία αυτή κρατάει ήδη 9 χρόνια και αποσκοπεί στη συλλογή γάλακτος για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Την Παρασκευή στις 14 Δεκεμβρίου, οι Γιατροί του Κόσμου έδωσαν ραντεβού με τους πολίτες της Αθήνας στα Προπύλαια, όπου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ συγκέντρωσαν αρκετά κουτιά γάλα εβαπορέ για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Όπως ανέφερε ο Νικήτας Κανάκης, πρόεδρος των ΓτΚ στο documentonews.gr, «η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Γιατρών του Κόσμου γίνεται στον δρόμο, γιατί οι Γιατροί του Κόσμου είναι μια λαϊκή οργάνωση. Για 9η χρονιά μαζέψαμε γάλα και στήσαμε ένα δέντρο από γάλα με τη βοήθεια του κόσμου και για τους ασθενείς μας αλλά και για να θυμίσουμε σε όλους ότι τα παιδιά είναι η προτεραιότητα μιας κοινωνίας και το ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί θα πρέπει να είναι πια το αυτονόητο στα χρόνια που έρχονται». 

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Γιατρών και κατέκλυσε τα Προπύλαια, συνεισφέροντας στο «δέντρο».

Μπορεί τοσπιτάκι με χριστουγεννιάτικα είδη, των Γιατρών του Κόσμου θα λειτουργεί στα Προπύλαια έως και τις 31 Δεκεμβρίου από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.






Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter