Γιατρός νοσοκομείου Νίκαιας: «Ρυθμίζουμε τους αναπνευστήρες οξυγόνου να δίνουν 100% μετά βίας φτάνουν 20%» (Ηχητικό)

Γιατρός νοσοκομείου Νίκαιας: «Ρυθμίζουμε τους αναπνευστήρες οξυγόνου να δίνουν 100% μετά βίας φτάνουν 20%» (Ηχητικό)

Συγκλονίζουν όσα είπε η γιατρός από το νοσοκομείο Νίκαιας , Δήμητρα Σταματέλου και μέλος της Ε.Γ ΟΕΝΓΕ στον Real fm και στην εκπομπή του Ν. Μπογιόπουλου σχετικά με την επάρκεια του οξυγόνου στο νοσοκομείο της Νίκαιας «Ζούμε καταστάσεις που ρυθμίζουμε τους αναπνευστήρες σε διασωληνωμένους ασθενείς και το σύστημα του οξυγόνου δεν δίνει οξυγόνο. Ρυθμίζουμε την παροχή να δίνει 100% μετά βίας φτάνει 20% ρυθμίζουμε την παροχή να δίνει 60% μετά βίας φτάνει 40%».

Η γιατρός περιέγραψε τις τραγικές εικόνες που εκτυλίσσονται μέσα στο νοσοκομείο της Νίκαιας «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το δίκτυο παροχής οξυγόνου δεν σηκώνει το δίκτυο του νοσοκομείου τον αριθμό και την βαρύτητα των περιστατικών που νοσηλεύουμε εδώ και αρκετό καιρό στο ΓΝ της Νίκαιας».

Η ίδια αναφέρει ότι: «Ήδη έχουμε καταγγείλει πολλές φορές ότι ο αριθμός των ασθενών είναι πολύ παραπάνω από αυτόν που μπορεί να αντιμετωπίσει με ασφάλεια το νοσοκομείο κυρίως σε ότι αφορά τις υποδομές αλλά και σε ότι αφορά το προσωπικό και ζούμε καθημερινά καταστάσεις κατά τις οποίες έχουμε ασθενείς που χρειάζονται υψηλές παροχές οξυγόνου και το σύστημα δεν μπορεί να τις δώσει».

Η ίδια αναφέρει ότι «Δεν μπορούμε να παίζουμε την ζωή των ασθενών μας κορώνα γράμματα επειδή δεν έχει την επάρκεια και την υποδομή ένα νοσοκομείο το 2021 να νοσηλεύσει έναν αριθμό ασθενών και πάνω».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter