Γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο εν μέσω πανδημίας στο Ηράκλειο

Γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο εν μέσω  πανδημίας στο Ηράκλειο

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει ο κατάπλους σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου ενός κρουαζιερόπλοιου, δεδομένης της ισχύουσας καραντίνας στη χώρα.

Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο “MEIN SCHIFF 6” το οποίο έδεσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, γεννώντας προβληματισμό και απορία σε όσους το αντίκρισαν δεδομένης της απαγόρευσης κατάπλου πλοίων αναψυχής, επαγγελματικών τουριστικών πλοίων και κρουαζιερόπλοιων, ανεξαρτήτως σημαίας, στα λιμάνια της χώρας, από οποιονδήποτε γεωγραφικό προορισμό της αλλοδαπής, καθώς και η με οποιονδήποτε τρόπο αποβίβαση επιβατών από τα πλοία αυτά.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το flashnews.gr, το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο λιμάνι προκειμένου οι επιβάτες του να φύγουν κατευθείαν για αεροδρόμιο Ηρακλείου από όπου θα αναχωρήσουν για τις χώρες τους.

Όπως μας ενημέρωσαν από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι επιβάτες να κινηθούν εντός του Ηρακλείου, καθώς θα υπάρξει απευθείας μεταφορά τους στο αεροδρόμιο προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Πηγή: flashnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter