Γιγάντιος υδροσίφωνας χτυπά το Σαν Ρέμο (video)

Γιγάντιος υδροσίφωνας χτυπά το Σαν Ρέμο (video)

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον γιγάντιο θαλάσσιο στρόβιλο που έπληξε την Παρασκευή την ιταλική Ριβιέρα στα βορειοδυτικά της χώρας.

Η τεράστια στροβιλιζόμενη δίνη αέρα εμφανίζεται να «κρέμεται» κάτω από κατάμαυρα σύννεφα στον ουρανό του Σαν Ρέμο, ρίχνοντας την απειλητική σκιά της στα κτίρια. Το φαινόμενο, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, διήρκεσε αρκετά λεπτά. θαλάσσιος σίφουνας προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην πόλη, «ξεριζώνοντας» καμινάδες από στέγες σπιτιών, καταστρέφοντας αμάξια και προκαλώντας τον τραυματισμό ενός ανθρώπου.

«Η κακοκαιρία πέρασε αλλά αντιμετωπίζουμε ακόμη σοβαρά προβλήματα με τις ζημιές», δήλωσε ο δήμαρχος του Σαν Ρέμο, Alberto Bancheri στην τοπική εφημερίδα Il Tempo, επισημαίνοντας ότι η Πυροσβεστική δέχεται πολλές κλήσεις για ξεριζωμένα δέντρα και βλάβες στην ηλεκτροδότηση.

Η γραφική πόλη φημίζεται για τις πολιτιστικές της εκδηλώσεις, όπως το περίφημο Φεστιβάλ Μουσικής Sanremo και το μεγαλύτερο επαγγελματικό μονοήμερο ποδηλατικό αγώνα στον κόσμο, το κλασικό Μιλάνο-Σαν Ρέμο.

Πηγή:rt.com

_x000D_

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter