Γίνε και εσύ αστυνομικός, μπορείς!

Γίνε και εσύ αστυνομικός, μπορείς!
Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα την εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας στους χώρους της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Έχει διαπιστωθεί άπειρες φορές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παύει καθημερινά να μας εκπλήσσει αρνητικά.

Η Νέα Δημοκρατία χρωστάει εν μέρει την επικράτησή της στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, στο δόγμα της πάταξης της εγκληματικότητας. Με τη δικαιολογία αυτή αντί να ενισχύσει την Υγεία και την Παιδεία επιδόθηκε στις προσλήψεις αστυνομικών, χωρίς μάλιστα να εξετάσει το παρελθόν τους, δημιουργώντας διαφόρων ειδών μηχανοκίνητες ομάδες.

Αλλά του πρωθυπουργού δεν του φτάνουν οι ένστολες ομάδες υποτιθέμενης φρούρησης της τάξης, αποφάσισε να αναγορεύσει όσους περισσότερες πολίτες της χώρας μπορεί σε αυτοσχέδιους αστυνομικούς.

Ενώ λοιπόν παραδεχόμενος ουσιαστικά τα λάθη στη διαχείριση της πανδημίας με αποτέλεσμα τη δραματική αύξηση κρουσμάτων, διασωληνωμένων και θανάτων από κορονοϊό, έβγαλε στους δρόμους τους αστυνομικούς για να ελέγχουν καταστηματάρχες και πολίτες για το αν τηρούνται τα μέτρα προστασίας.

Η υποτιθέμενη πολιτική του Κυριάκου και της παρέας του είναι να μειώσουν την επιβάρυνση του ΕΣΥ κατά την πανδημία χωρίς όμως να το ενισχύσουν καθόλου. Όλα τα μέτρα που έλαβαν από την αρχή της πανδημίας, lockdown, αναστολές εργασίας, προσκλήσεις σε ιδιώτες ιατρούς να μπουν στο ΕΣΥ, τηλεργασία, πωλήσεις από απόσταση απέτυχαν παταγωδώς. Και σήμερα ενώ το πέμπτο κύμα της πανδημίας επελαύνει, οι ΜΕΘ ασφυκτιούν και οι ασθενείς ανεξάρτητα της πάθησης διασωληνώνονται σε ράντζα στους διαδρόμους των νοσοκομείων.

Έχοντας λοιπόν αποτύχει συνειδητά παντού, αποφάσισε αυτό που του ήταν ιδεολογικά πιο οικείο. Να κάνει όλους τους πολίτες αστυνομικούς. Να ελέγχει και καρφώνει δηλαδή ο ένας τον άλλον.

Πιο διχαστικός πεθαίνεις.

documentonews.gr

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter