Γίνεται ένα στέλεχος ανεξάρτητης αρχής να είναι σύμβουλος της ΝΔ;

Γίνεται ένα στέλεχος ανεξάρτητης αρχής να είναι σύμβουλος της ΝΔ;

Προφανώς και για τη ΝΔ δεν… τρέχει κάστανο όταν ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων παρίσταται σε συνάντηση στελεχών του κόμματος με εκπροσώπους ιδιωτικών ραδιοσταθμών της Αττικής και της περιφέρειας…

Ο λόγος για το Νίκο Παπαουλάκη, ο οποίος παρέστη στην εν λόγω συνάντηση, και μάλιστα στα γραφεία της ΝΔ, στο Μοσχάτο, στις 9 Οκτωβρίου…

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής του κόμματος , μάλιστα, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7, δε βρήκε κανένα… ασυμβίβαστο με τις ιδιότητες του Νίκου Παπαουλάκη και είπε χαρακτηριστικά ότι για την ίδια δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου και ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων μπορεί να είναι σύμβουλος της ΝΔ για θέματα ψηφιακής πολιτικής.

Το όλο θέμα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος χαρακτήρισε «εξωθεσμική» την παρουσία Παπαουλάκη στη συνάντηση, και συνέχισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7, αναφέροντας ότι «τα στελέχη της ΝΔ δεν κρατούν πια ούτε τα προσχήματα όπως έκαναν και με την Taxibeat και άλλες περιπτώσεις». «Τα στελέχη της ΝΔ αυτά κάνουν και μας κατηγορούν κι από πάνω» σημείωσε ο υπουργός Υποδομών.

Όπως είπε ο κ. Σπίρτζης η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δεν πέρασε από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και στην περίπτωση της DIGEA, όπως περνάω εγώ , είπε, ως υπουργός και ο κάθε δήμαρχος.

«Ο κ. Παπαουλάκης είναι ο ίδιος που πήγε στον Υμηττό για να ελέγξει τις εγκαταστάσεις των ιδιωτικών σταθμών» είπε ο κ. Σπίρτζης προσθέτοντας ότι «εκεί μπορεί να συνάντησε και κανέναν εξωγήινο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter