Γίνεται του… Βασιλακόπουλου!

Γίνεται του… Βασιλακόπουλου!

Ολοι ασχολούνται με τις εκλογές της ΕΠΟ και την αφερεγγυότητα του Λεύτερη Αυγενάκη, αλλά στην ομοσπονδία μπάσκετ είναι που γίνεται του… Γ. Βασιλακόπουλου ως συνήθως!

Κι επειδή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα γίνουν εκλογές ο πρόεδρος της ΕΟΚ φροντίζει από τώρα τους… ψηφοφόρους του. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κάποιος ότι από την Α2 μέχρι τη Γ΄ Εθνική σχεδόν όλες οι ομάδες κερδίζουν άνοδο; Ετσι του χρόνου στην Α2 θα έχουμε 18 ομάδες αντί 16.

Η Β΄ Εθνική θα διεξαχθεί με 50 ομάδες σε τέσσερις ομίλους (από 32 σε δύο ομίλους). Οι 50 ομάδες μπορεί να γίνουν περισσότερες σε περίπτωση που προστεθούν στην κατηγορία σωματεία της Α2 που δεν μπορούν να παίξουν στην Α1. Στη Γ΄ Εθνική θα συμμετάσχουν… 68 ομάδες από 53 που ίσχυε μέχρι φέτος. 

Τέλος, αύξηση ψηφοφόρων (ή ομάδων) θα έχουμε και στην Α2 γυναικών, η οποία από 23 ομάδες που είχε φέτος, του χρόνου θα έχει 43! Κι όλα αυτά σε πρωταθλήματα στα οποία κάθε χρόνο αναζητούνται ομάδες ή ΑΦΜ για να στελεχώσουν τις κατηγορίες. Κατά τα λοιπά, όλοι καταγγέλλουν τον Βασιλακόπουλο αλλά όλοι τον ψηφίζουν. Ολοι επικαλούνται την απουσία του Ολυμπιακού, αλλά όλοι συνεχίζουν στο ίδιο θολό τοπίο. 

Ολοι υποστηρίζουν πως η ανελέητη κόντρα των «αιωνίων» έχει καταστρέψει το μπάσκετ, αλλά όταν φτάνουν στο διά ταύτα, δηλαδή να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα, κανείς δεν τολμάει να κάνει την υπέρβαση. Και αν τύχει κάποιος από μόνος του να υψώσει ανάστημα, χάνεται προτού τελειώσει ο λόγος του. 

Και όταν ο ισόβιος πρόεδρος του μπάσκετ εκλεγεί πάλι (είτε ο ίδιος, αν το επιτρέψει ο Αυγενάκης, είτε κάποιος μπροστινός του…) με ποσοστά Σαντάμ Χουσεΐν, κανείς δεν θα γνωρίζει τι συνέβη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter