Γιόγιακας για ομόφυλα ζευγάρια: Να χρυσώσουμε το χάπι στους δεξιούς ψηφοφόρους (Video)

Γιόγιακας για ομόφυλα ζευγάρια: Να χρυσώσουμε το χάπι στους δεξιούς ψηφοφόρους (Video)

Σε δηλώσεις που προκαλούν πολλά ερωτήματα για την τακτική της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών, προχώρησε ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση των δημοσιογράφων στο κανάλι της Βουλής για το εάν στο κυβερνών κόμμα κόστισε περισσότερο η ακρίβεια ή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, σε σχέση με τις διαρροές ψηφοφόρων σε εκ δεξιών κόμματα στη Βόρεια Ελλάδα, ο γαλάζιος βουλευτής ανέφερε ότι «είναι μία συνάθροιση όλων αυτών των θεμάτων που. Και ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, έχει επηρεάσει, κυρίως τις περιφερειακές πόλεις. Εγώ ήμουν ένας από τους βουλευτές που καταψήφισα το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και οφείλω να πω ότι υπάρχει μία ικανοποίηση σε πάρα πολλούς πατριώτες μου. Και γενικά σε πολλές επισκέψεις μου στην Βόρεια Ελλάδα, ειδικά ο δεξιός, ο νοικοκύρης, ο θρησκευόμενος, το αντιμετώπισε με ιδιαίτερη θέρμη».

Παράλληλα, ο κ. Γιόγιακας σημείωσε ότι «ο δεξιός ψηφοφόρος, όντως έχει πληγωθεί από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Είμαστε εδώ και ευχαριστώ τον πρόεδρο που με επέλεξε να είμαι στην επιτροπή εκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές, να δώσουμε το μήνυμα, ώστε να μπορέσουμε να πείσουμε και να «χρυσώσουμε το χάπι» για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο».

Η τοποθέτηση του γαλάζιου βουλευτή «γεννά» πολλά ερωτήματα, καθώς αισθάνεται υπερήφανος που καταψήφισε ένα νομοσχέδιο της κυβέρνησης που στηρίζει, ενώ παράλληλα θέλει «να χρυσώσει το χάπι» στους δεξιούς ψηφοφόρους. Είναι σαφές ότι η τεράστια εκλογική συρρίκνωση της Νέας Δημοκρατίας, που αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, έχει προκαλέσει πανικό σε στελέχη, αλλά και σε ολόκληρο το κομματικό μηχανισμό.

Δείτε τις δηλώσεις Γιόγιακα μετά το 31:50 του βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Κατασχέθηκαν τα βίντεο από τον αυτοκινητόδρομο τις επόμενες ώρες μετά την τραγωδία;

Βουλή: Ακροδεξιά «μαχαιρώματα» Γεωργιάδη – Βελόπουλου: «Παρακαλούσες τον Σαμαρά και σε ‘έκοψε’» – «Είσαι ο μεγαλύτερος γλείφτης»

Πολάκης για Άδωνη: «Έχει κόψει αλυσίδα ο αδιευκρίνιστος λαδέμπορας και θαυμαστής του Παττάκου» (Videos)

Αποκλειστικό: Η Μενδώνη ήξερε αλλά αδιαφόρησε για τις κλεμμένες αρχαιότητες του οίκου Christie’s

Τέμπη: Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από το Ευρωκοινοβούλιο – «57 ψυχές ζητούν δικαίωση» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter