Γιώργος – Ίκαρος Μπαμπασάκης: Παρουσίαση του βιβλίου του «Γιατί οι νεκροφόρες δεν έχουν κοτσαδόρο» στο Literature

Γιώργος – Ίκαρος Μπαμπασάκης: Παρουσίαση του βιβλίου του «Γιατί οι νεκροφόρες δεν έχουν κοτσαδόρο» στο Literature

Οι εκδόσεις «νήσος» και το βιβλιοπωλείο «Literature House» σας προσκαλούν την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ., στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου – Ίκαρου Μπαμπασάκη «Γιατί οι νεκροφόρες δεν έχουν κοτσαδόρο – Το μυθιστόρημα της Κυψέλης».

Η απαράμιλλη, παράφορη προσωπικότητα του συγγραφέα αναβιώνει με τον πιο παραστατικό τρόπο τις γειτονιές της Κυψέλης σε ένα μυθιστόρημα όπου από τις σελίδες του παρελαύνουν διανοούμενοι, ποιητές και όλο το enfant gâté της όχι και τόσο παλιάς Αθήνας.

Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν η δημοσιογράφος, Χρυσούλα Παπαϊωάννου, η σκηνοθέτρια, Εύα Στεφανή και ο ποιητής, Κριτικός Λογοτεχνίας, Θανάσης Πάνου.

Λίγα λόγια το βιβλίο

Αθήνα σήμερα, Αθήνα μπρος και πίσω στον χρόνο. Σε αυτό το βιβλίο ο Μπαμπασάκης με τη χειμαρρώδη, σχεδόν καταιγιστική αφήγηση γίνεται ο χρονικογράφος «των στοιχειών και των αερικών της Κυψέλης» και «της Shakespeare Squadron». Ανασταίνει πολύ παραστατικά μια εποχή και την επανασυστήνει στους νεότερους, την ίδια στιγμή σύγχρονοί μας καλλιτέχνες, διανοούμενοι, συγγραφείς γίνονται ήρωες, συνομιλούν και περπατούν τους δρόμους της Κυψέλης, της γειτονιάς-καταφύγιο και ορμητήριο του συγγραφέα. Ένα πολύ ζωντανό κείμενο που σε κάποιους κάτι θα θυμίσει και σε κάποιους άλλους κάτι θα μάθει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter