Γιώργος Λαμπάτος για Φιλιππίδη: Λύσσαγε αν έβλεπε άλλον να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο (video)

Γιώργος Λαμπάτος για Φιλιππίδη: Λύσσαγε αν έβλεπε άλλον να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο (video)

Συνέντευξη στο «Πρωινό» έδωσε ο Γιώργος Λαμπάτος μιλώντας για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός με αφορμή το #MeToo βρήκε τη δύναμη να περιγράψει την βάναυση συμπεριφορά του Φιλιππίδη στον ίδιο, αλλά και σε άλλους συναδέλφους.

Αυτό που επισήμανε Γιώργος Λαμπάτος είναι η δυσκολία του Πέτρου Φιλιππίδη να διαχειριστεί την επιτυχία ενός άλλου ηθοποιού και πολλές φορές εξαιτίας αυτού αντιδρούσε βίαια.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη

«Αποφάσισα και εγώ να μιλήσω γιατί τώρα πλέον μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε με το #metoo και ευτυχώς να φύγουμε από την καταδίκη της σιωπής μιας και οι άνθρωποι για τους οποίους μιλάμε τώρα είχαν θέσεις εξουσίας. Όσον αφορά τον Πέτρο, είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσω γι’ αυτόν και για όλη αυτή την κατάσταση γιατί στην ουσία ξεκινήσαμε μαζί από το Χάι Ροκ. Μέσα από αυτό το σήριαλ, ο Πέτρος ανδρώθηκε και έγινε θιασάρχης. Ένα περιστατικό είναι όταν είδε μια φορά μια φωτογραφία που είχε το Σπύρο τον Μπιμπίλα και έλεγε “οι πρωταγωνιστές του Χάι Ροκ”. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Άρπαξε τον Σπύρο από το πέτο και του φώναζε, “εσύ είσαι πρωταγωνιστής;” Μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, να χτυπάει πόρτες»

 

«Μετά το Χάι Ροκ κάναμε το “Λαβ Σόρρυ” που έκανε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία πράγμα που ο Πέτρος δε συγχώρεσε ποτέ. Θυμάμαι ότι έπαιρνα δυο χειροκροτήματα ένα πριν μπω στο θέατρο που ακουγόμουν να φωνάζω και ένα μπαίνοντας. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Πέτρο Φιλιππίδη με αποτέλεσμα να με πιάνει στη σκηνή με κεφαλοκλείδωμα και καλά για αστείο. Δεν υπήρχε αυτό στο σενάριο. Είχα νιώσει να πνίγομαι. Εν ώρα παράστασης μου πέταξε από μακριά ένα τασάκι που με πέτυχε στον αστράγαλο και έπρεπε να πω τα λόγια μου. Με το ζόρι τα κατάφερα. Λύσσαγε αν έβλεπε άλλον να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter