Γιώργος Νταλάρας: Ο ειδικός φρουρός που πάτησε την σκανδάλη και σκότωσε ένα 15χρονο παιδί είναι έξω (Video)

Γιώργος Νταλάρας: Ο ειδικός φρουρός που πάτησε την σκανδάλη και σκότωσε ένα 15χρονο παιδί είναι έξω (Video)

Σε ένα κατάμεστο Θέατρο Άλσους ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης τους συναυλίας αναφέρθηκαν στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, αλλά και την αποφυλάκιση του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα που δολοφόνησε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. 

Μέσα από το βίντεο που ανήρτησε ο δημοσιογράφος και κινηματογραφιστής Αντώνης Μποσκοΐτης ακούγονται ξεκάθαρα οι απόψεις τους.

Γιώργος Νταλάρας

«Δεν είμαστε ειδικοί για να λύσουμε τα θέματα της δικαιοσύνης, είναι όμως σοβαρά. Όταν για τόσο πολύ καιρό τόσα πολλά πράγματα εστιάζουν στη διαδικασία της δικαιοσύνης εκεί υπάρχει πρόβλημα. Σε μία χώρα σαν τη δική μας που ο διχασμός αναπτύσσεται αντί να πέφτει, είναι καλό να βοηθάμε τους γύρω μας για να καταλάβουν το τι ακριβώς συμβαίνει (…). Αυτός ο περιβόητος ειδικός φρουρός που πάτησε την σκανδάλη και σκότωσε ένα 15χρονο παιδί είναι έξω».

Γιάννης Κότσιρας

«Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε θέση, είναι χρέος μας, οι νόμοι είναι για να στηρίζουν τη δημοκρατία, όταν ερμηνεύονται με τρόπο που αφήνουν ελεύθερο δολοφόνους και παιδοβιαστές δείχνουν ότι έχει πρόβλημα». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter