Γιώργος Πρίντεζης 2000-2022: «Eρυθρόλευκος» για μια ζωή! (Video)

Γιώργος Πρίντεζης 2000-2022: «Eρυθρόλευκος» για μια ζωή! (Video)

Είκοσι χρόνια στον Ολυμπιακό, 22 στα γήπεδα. Ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση και το Eurohoops αποχαιρετάει έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ!

Tου Δημήτρη Μιναρετζή/ info@eurohoops.net

Ο υπογράφων είχε την τύχη – τότε δεν μπορούσε να προβλέψει το μέλλον βέβαια- να συναντήσει τον Γιώργο Πρίντεζη το 2000 στο ΣΕΦ, στην πρώτη του εμφάνιση στο γήπεδο όπου έμελλε να γίνει το σπίτι του για 20 χρόνια! Από τότε που ήταν 15 ετών, πέρασε πολύς καιρός και το ψιλόλιγνο παιδί έγινε άνδρας, πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας και στην τελευταία του σεζόν, αρχηγός του Ολυμπιακού, σηκώνοντας δύο κούπες: κύπελλο και πρωτάθλημα!

Φτάσαμε λοιπόν στο 2022 και στο ίδιο γήπεδο μπροστά σε 12.000 φανς του Ολυμπιακού– της αγαπημένης του ομάδας- και χιλιάδες άλλους στους τηλεοπτικούς τους δέκτες, ο “Πρι” είπε το αντίο στο σύλλογο του Πειραιά και το μπάσκετ γενικά. Τα οποία υπηρέτησε με συνέπεια, αγάπη, πάθος, δουλειά, πανηγυρίζοντας ένα σωρό επιτυχίες με τα κόκκινα, αλλά και τα γαλανόλευκα. Βρισκόταν άλλωστε στην Εθνική, στην τελευταία της επιτυχία το 2009 στο Ευρωμπάσκετ (χάλκινο).

Διαβάστε τη συνέχεια στο Eurohoops.net

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter