Γιώργος Τράγκας: Με ιδιόχειρη διαθήκη μοίρασε πολυτελή ακίνητα και εκατομμύρια σε μετρητά

Γιώργος Τράγκας: Με ιδιόχειρη διαθήκη μοίρασε πολυτελή ακίνητα και εκατομμύρια σε μετρητά

Ο Γιώργος Τράγκας που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου του 2021 σε ηλικία 72 ετών μοίρασε την περιουσία του με κρυφή ιδιόχειρη διαθήκη όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Όπως αναφέρεται, είχε συντάξει την διαθήκη στο Μονακό -όπου και κατατέθηκε- πριν από τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Τράγκας κληροδοτεί το 42% από την περιουσία του στον γιο του, Γιάννη Τράγκα, το 35% στην τελευταία του σύζυγο, Μαρία Καρρά, και το 23% στον γιο του, Φρέντι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μετρητά υπολογίζονται σε 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράζονται αναλογικά στα τρία παραπάνω πρόσωπα.

Επίσης, επέλεξε να δωρίσει κάποια από τα μετρητά του, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως η εκκλησία της Ελλάδος και το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαρλίν στο Μονακό.

Στη διαθήκη περιγράφονται αναλυτικά τα πολυτελέστατα ακίνητα στην Κυανή Ακτή( βίλα με πισίνα και θέα στη Γαλλική Ριβιέρα), στο Παρίσι( στην οδό Victor Hugo, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου), στο Μονακό (4 ακίνητα), στη Νέα Υόρκη, στο Μαϊάμι, στην Αθήνα και στη Μύκονο (2 ακίνητα). Όπως αναφέρεται, στη διαθήκη των 15 σελίδων σημειώνει πως δεν θέλει να υπολογιστούν σε αυτή περιουσιακά στοιχεία που είχε δωρίσει εν ζωή στο γιο του, Γιάννη και την τρίτη σύζυγό του, στα οποία δικαιωματικά ο γιος του Φρέντι θα μπορούσε να διεκδικήσει μερίδιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter