Γιωρίκας Πιλίδης – Πρωταθλητής πάλης: «Μου ζητήθηκε να στήσω τελικό Ευρωπαϊκού» (Video)

Γιωρίκας Πιλίδης – Πρωταθλητής πάλης: «Μου ζητήθηκε να στήσω τελικό Ευρωπαϊκού» (Video)

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε o πρωταθλητής πάλης, και παίκτης του φετινού Survivor, Γιωρίκας Πιλίδης, παραδεχόμενος ότι κατά το παρελθόν του ζητήθηκε να στήσει τελικό αγώνα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της πάλης.

Η απίστευτη παραδοχή έγινε σε ερώτηση του παρουσιαστή του ριάλιτι Γιώργου Λιανού αν έχει στήσει αγώνα με τον ίδιο να απαντάει με ειλικρίνεια: «Γιώργο η λέξη στημένο παιχνίδι για εμένα είναι πολύ βαριά. Γιώργο ναι, μου έχει ζητηθεί και μάλιστα σε τελικό ευρωπαϊκού. Δεν υπήρχε περίπτωση, δεν υπάρχει στο μυαλό μου αυτό, το διαγράφω τελείως, είναι ανούσιο» ήταν τα ακριβή λόγια του Γιωρίκα Πιλίδη, παγκόσμιου πρωταθλητή στο άθλημα της πάλης.

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος Γιωρίκας Πιλίδης θεωρείται από του πιο ταλαντούχους αγωνιστές της πάλης έχοντας κατακτήσει 7 Μετάλλια σε παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίδων. Επίσης έχει συμμετάσχει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία. Η πιο μεγάλη επιτυχία του είναι το χρυσό που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι ,κάτι που του έδωσε το προσωνύμιο «χρυσό παιδί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter