Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Γιος γνωστού τραγουδιστή σε κύκλωμα εκβιαστών

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε κύκλωμα εκβιαστών, που εκβίαζε μεσίτες και αγοραστές ακινήτων, με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα. Ανάμεσα στους 3 συλληφθέντες είναι και γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε κύκλωμα εκβιαστών, που εκβίαζε μεσίτες και αγοραστές ακινήτων, με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα. Ανάμεσα στους 3 συλληφθέντες είναι και γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή. Ο συγκεκριμένος είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και σχολή Ταε- Κβο- Ντο.

Ένας από τους συλληφθέντες, που ήταν μεσίτης στο επάγγελμα, αλλά και πεθερός του γιου του γνωστού τραγουδιστή, είχε πελάτες κατασκευαστές ακινήτων, που όμως πούλησαν τα ακίνητα που διέθεταν μέσω άλλου μεσίτη. Τότε άρχισε και ο εκβιασμός. Οι μεσίτες άρχισαν να δέχονται τηλεφωνήματα με απειλές για τη ζωή των ίδιων και των παιδιών τους.

Ένας εργολάβος και ένας μεσίτης ενέδωσαν μάλιστα στις απειλές και αναγκάστηκαν να τους καταβάλουν το ποσό των 8.000 ευρώ. Σύμφωνες με αστυνομικές πηγές ένας άλλος μεσίτης που δεν ενέδωσε στις απειλές του είδε το αυτοκίνητο του να πυρπολείται από τους εκβιαστές.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.