Γιοβάνοβιτς: «Δεν κινδυνέψαμε καθόλου» – Μαρτίνς: «Ήμασταν «λίγοι» μεσοεπιθετικά»

Γιοβάνοβιτς: «Δεν κινδυνέψαμε καθόλου»  – Μαρτίνς: «Ήμασταν «λίγοι» μεσοεπιθετικά»

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι ευχαριστημένοι από το 0-0 με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν δημιούργησαν και φάσεις για να σκοράρουν.

«Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε και περιμέναμε. Δεν ήταν εύκολο ματς γιατί είχαμε απέναντί μας μία ομάδα καλά οργανωμένη ανασταλτικά», δήλωσε για το ντέρμπι της Λεωφόρου ο προπονητής του τριφυλλιού Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και πρόσθεσε: «Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό, δεν είχε ρυθμό, δεν υπήρχαν φάσεις. Στο δεύτερο μέρος πιστεύω καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αλλά μας έλειψαν πράγματα στο παιχνίδι μας. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου, από αυτό που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, αλλά τουλάχιστον προσπάθησαν.

Το να κερδίσεις ένα ματς μπορεί να γίνει και χωρίς φάσεις. Ελέγχαμε πλήρως το ματς, δεν κινδυνέψαμε καθόλου και εμάς μας έλειπε μόνο η τελική πάσα για να ολοκληρώσουμε την επίθεση».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε πως είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και παραδέχθηκε πως η ομάδα του ήταν «λίγη» μεσοεπιθετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:

-Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: «Από το αποτέλεσμα είμαι ικανοποιημένος δεδομένης της απόδοσης μας. Τακτικά και αμυντικά ήμασταν καλοί, επιθετικά ήταν φτωχή η εικόνα μας, ήμασταν φτωχοί παραγωγικά, ήμασταν «λίγοι» μεσοεπιθετικά. Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της περιόδου. Με σκληρή δουλειά θα βγούμε απ’ αυτή την κατάσταση».

-Τι έφταιξε και η ομάδα έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο μηδέν: «Νομίζω πως στο προηγούμενο ματς δεν έγινε όπως σήμερα. Με τον Απόλλωνα είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Σήμερα δεν έγινε το ίδιο, ήμασταν φτωχοί και περνάμε δύσκολη φάση, πρέπει να δουλέψουμε για να βγούμε από αυτή. Χρειαζόμαστε μία νίκη για να πάρουμε αυτοπεποίθηση».

-Για τα τρία στόπερ που χρησιμοποίησε: «Οφείλεται στις απουσίες, λείπουν παίκτες στο Κόπα Άφρικα, όπως ο Κούντε και ο Αγκιμπού, έχουμε πρόβλημα με τον Μπουχαλάκη. Έπρεπε να εξερευνήσουμε και την ποιότητα που έχουμε στους αμυντικούς μας. Δεν έχει να κάνει το ματς με το σύστημα που ακολουθήσαμε, αλλά ότι ήμασταν φτωχοί επιθετικά».

Ο μέσος του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά δήλωσε: «Ένα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολο, ένα ωραίο ματς για τους παίκτες, αν και σήμερα δεν πήρε κανείς τους τρεις βαθμούς. Δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πάρουμε τον τίτλο.

Δεν μας ικανοποιεί κανένα αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Για δεύτερο σερί ματς δεν σκοράραμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, βέβαια σήμερα τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα σε σχέση με τον Απόλλωνα. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε, μας έκλεισε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter