Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε μεγάλη ευθύνη κάθε φορά που γεμίζει το γήπεδο»

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έφερε χαμόγελα στους πράσινους και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του τόνισε ότι είναι χαρούμενος που ο κόσμος γέμισε τη Λεωφόρο και οι παίκτες του ικανοποίησαν τις προσδοκίες τους.

Οι δηλώσεις του προπονητή του τριφυλλιού:

-Για το ματς: “Είναι πολύ σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε με μια ομάδα που είχε τη διαφορά και το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χρειάστηκε να κάνουμε ένα πειθαρχημένο παιχνίδι. Δεν ήταν όμορφο ματς, δεν είχε φάσεις. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε, σε μια κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος, δείξαμε ότι είχαμε καλύτερη διάθεση από τον Ολυμπιακό”.

-Για το ότι πανηγύρισε με τον κόσμο: “Κάθε φορά που γεμίζει η Λεωφόρος αισθανόμαστε ότι έχουμε ευθύνες. Χαίρομαι που θα φύγουν χαρούμενοι σήμερα. Αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου. Να τους μαζέψεις και να φύγουν ικανοποιημένοι. Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε, αλλά σήμερα νομίζω ικανοποιήσαμε τις προσδοκίες τους”.

«Η ευθύνη είναι δική μου»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του εξήγησε για το τι έφταιξε και ηττήθηκε η ομάδα του αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

-Για το ματς: “Καταρχήν δεν ήμασταν καλοί, δεν ήμασταν δυναμικοί, δεν δημιουργήσαμε, ο Παναθηναϊκός είχε αυτοπεποίθηση, έπαιζε στην έδρα του, φταίμε εμείς, δεν τον αντιμετωπίσαμε όπως θα έπρεπε. Η ευθύνη είναι δική μου”.

-Για τις λιγότερες ευκαιρίας στο β’ μέρος: “Είναι αλήθεια στο α’ μέρος ήμασταν καλύτεροι, δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά, έγινε αυτό που έγινε με τον Ματιέ, ο Κώστας αισθάνθηκε ενοχλήσεις, δεν πήραμε τον έλεγχο, ο Παναθηναϊκός έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. Δεχθήκαμε το γκολ από ένα λάθος. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, πρέπει αν το ξεπεράσουμε”.

-Για τον Μαντί Καμαρά που τέθηκε εκτός αποστολής: “Ήταν εσωτερικό θέμα δεν θέλω να το σχολιάσω. Ήταν μία απόφαση εσωτερική της ομάδας”.