Γιοβάνοβιτς: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τους φιλάθλους μας»

Γιοβάνοβιτς: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τους φιλάθλους μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος ευχαρίστησε τους παίκτες του αλλά και τους οπαδούς που στήριξαν την ομάδα παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ δήλωσε: «Μέχρι τώρα κάναμε αρκετά παιχνίδια που δεν πήραμε τα αποτελέσματα. Ήταν αρκετά πιο δύσκολο παιχνίδια από όλα τα υπόλοιπα, γιατί προερχόμαστε από αποτελέσματα που δεν ήταν στο επίπεδο του Παναθηναϊκού. Ήταν δύσκολη η προετοιμασία, ευχαριστώ τους παίκτες που δούλεψαν πολύ σκληρά και τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο, παρότι τους είχαμε απογοητεύσει πολλές φορές φέτος. Ήρθαν και με τον παλμό και τη θετική ενέργεια που είχαν μας βοήθησαν να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Κρίθηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Μέσα από το τρανζίσιον καταφέραμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του σκορ δώσαμε παραπάνω χώρο στην ΑΕΚ, μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι. Καλό για τον θεατή παιχνίδι με πολλές φάσεις. Είμαι χαρούμενος που είμαστε σήμερα εμείς από την πλευρά των νικητών. Η ΑΕΚ έκανε καλό παιχνίδι, εμείς ήμασταν πειθαρχημένοι και επικίνδυνοι σε όλες τις επιθέσεις που κάναμε».

Για την είσοδο στα πλέι οφ: «Το να είναι ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή σε αυτή τη θέση δεν είναι κάτι ευχάριστο. Έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε μέχρι το τέλος και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι η χρονιά που μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για τα αποτελέσματά μας. Είμαστε συνειδητοποιημένοι για το πού βρισκόμαστε και μπορούμε να διορθώσουμε τα πράγματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter