Γιοβάνοβιτς: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, κάναμε πολύ καλή προσπάθεια»

Γιοβάνοβιτς: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, κάναμε πολύ καλή προσπάθεια»

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό αλλα ικανοποιημένος από το ότι οι παίκτες του στάθηκαν καλά κόντρα στη Σλάβια Πράγας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα όπου δήλωσε:

«Για μια ώρα περίπου ήμασταν καλοί και δυναμικοί. Παίζαμε με μια καλή ομάδα που δεν δέχεται ευκαιρίες. Κάναμε καλή προσπάθεια, μετά το γκολ όμως ο ρυθμός έπεσε. Μέχρι το 60′ ο ρυθμός ήταν υψηλός. Σίγουρα κάποιοι παίκτες ήταν δύσκολο να τον ακολουθήσουν. Δεν μας ωφέλησε η αλλαγή του σχηματισμού. Εμείς παίξαμε με μεγάλες μεταβιβάσεις. Ξεκινήσαμε να κάνουμε πράγματα που δεν είναι στο στυλ μας και χάθηκαν τα τελευταία 20 με 25 λεπτά».

Για τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια των παικτών του: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι μετά το 1-0 και ήμασταν λίγο πιο ψύχραιμοι για να μην μεταφέρουμε το παιχνίδι με τον τρόπο που προσπαθούσαμε ίσως πετυχαίναμε κάτι καλύτερο γιατί η Σλάβια είχε πίεση. Ο τρόπος παιχνιδιού μας στα τελευταία 20 λεπτά οδήγησε τους παίκτες μου σε λάθος συμπεράσματα. Προσπαθούσαμε να παίξουμε με μεγάλες μεταβιβάσεις, δεν πήραμε δεύτερες μπάλες και γι’ αυτό μετά το 1-0 δεν ήμασταν επικίνδυνοι».

Ο Σπόραρ

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, Αντράζ Σπόραρ, στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που έχασε ο ίδιος στο παιχνίδι με την Σλάβια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα, αν είχα σκοράρει νωρίς ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, πιέσαμε στα πρώτα 60 λεπτά. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, αν και παίξαμε στο τέλος με έναν τρόπο που δεν είναι δικός μας με μακρινές μπαλιές αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Δεν ξέρω γιατί αρχίσαμε τις μακρινές μπαλιές, δεν είναι ο τρόπος μας. Θα σταθώ όμως στην κούραση μετά το 60′. Όταν είδα τον κόσμο, ένιωσα εκπληκτικά ήταν κάτι μοναδικό για εμένα, τους δίνω το χειροκρότημά μου και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Είμαι χαρούμενος με τις ευκαιρίες και το γκολ αλλά για να είμαι ειλικρινής έπρεπε να σκοράρω παραπάνω σήμερα. Προχωράμε όμως. Πρέπει να χτίσουμε στον τρόπο που παίξαμε και να δείξουμε πόσο επιθετικοί είμαστε και πιστεύω πολλές ομάδες θα έχουν πρόβλημα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter