Γιοβάνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός θα περάσει στον επόμενο γύρο»

Γιοβάνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός θα περάσει στον επόμενο γύρο»

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί στα πλέι οφ του Conference League σε βάρος της Σλάβια Πράγας εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημερινού πρώτου αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις απώλειες των Σένκενφελντ και Αλεξανδρόπουλου: «Οι τελευταίες επτά-οκτώ μέρες ήταν δύσκολες λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε με τις απουσίες κάποιων παικτών. Είναι μια εποχή που συμβαίνουν αυτά, δεν είναι κάτι παράξενο. Είμαστε μια ομαδα που μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις που θα αποδειχθούν πιο αποδοτικές”.

Για την αντιμετώπιση της Σλάβια: «Πρέπει να ξέρουμε την ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η Σλάβια είναι μία ομάδα που δεν αλλάζει το προφίλ της ούτε στο γήπεδό της, ούτε εκτός έδρας. Με τον ίδιο τρόπο θα μας αντιμετωπίσει κι εδώ και στην Αθήνα. Ούτε εμείς είμαστε ομάδα με διαφορετικές φιλοσοφίες. Και τα δύο ματς θα είναι παρόμοια και για τις δύο ομάδες, θα έχουν την ίδια σκέψη στο παιχνίδι, το θέμα είναι ποια θα μπορέσει να επιβάλλει τον ρυθμό της».

Για το αν η Σλάβια θα είναι το φαβορί με το τέλος του πρώτου αγώνα: «Πιστεύω ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα είναι στον επόμενο γύρο. Ή τουλάχιστον θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εκεί».

Για τον Σπόραρ και τον βαθμό ετοιμότητάς του: «Δεν είναι πολύ χρόνο μαζί μας ο Σπόραρ. Έκανε 2-3 προπονήσεις, έχει καλή διάθεση. Ήταν λογικό να τον δηλώσουμε για τα δύο παιχνίδια με τη Σλάβια, στο δεύτερο ματς θα έχει άλλες επτά μέρες. Σίγουρα τον υπολογίζουμε, το πόσο χρόνο θα πάρει στο ματς αυτό θα το δούμε και στο γήπεδο».

Για τη Σλάβια: «Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού και τον ίδιο προπονητή. Έχει επιτυχίες και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια και σίγουρα είναι ένας πολύ άξιος αντίπαλος».

Τέλος για το τετ α τετ με τον Γιάννη Αλαφούζο: «Συζητούσαμε απλά διάφορα θέματα με τον πρόεδρο. Είμαστε σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για το κλαμπ. Αλλά σίγουρα είναι πράγματα που δεν θα έλεγα ποτέ σε μια συνέντευξη Τύπου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter