Γιοβάνοβιτς: «Τίποτα δεν πήγε καλά»

Γιοβάνοβιτς: «Τίποτα δεν πήγε καλά»

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να πνέουν μένεα κατά της διαιτησίας του Μπουκέ, κυρίως για την αποβολή του Παλάσιος λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο υπάρχει και ένας άνθρωπος των «πράσινων» που δεν θεωρεί τον Γάλλο ρέφερι ως τον βασικό υπαίτιο της ήττας από τη Σλάβια.

Ο λόγος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Τσέχων, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έκανε τίποτα καλό μέσα στο γήπεδο. «Τίποτα δεν πήγε καλά, αφού δεν κάναμε κάτι καλό σήμερα», είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα από εμάς. Πιο γρήγορη, πιο αποφασιστική και γενικώς ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από αυτό το σκορ».

Αναφερόμενος, μάλιστα, στην αποβολή του Παλάσιος επισήμανε: «Μπορεί να έπαιξε ρόλο γιατί εμείς δεν ήμασταν καλοί και μπήκε γρήγορα το γκολ. Αλλά νωρίς έμεινε και ο αντίπαλος με δέκα παίκτες και δεν άλλαξε κάτι. Είχαμε κακό παιχνίδι και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι και για την ομάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όσο για τη ρεβάνς της Λεωφόρου και τις ελπίδες πρόκρισης; «Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας για να παλέψουμε να προκριθούμε. Αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας που σήμερα δεν ήταν εικόνα ομάδας που θα είχε ελπίδες πρόκρισης», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter