Γιούργκεν Κλοπ: «Δεν πρέπει να μιλάνε οι προπονητές για τον κορονοϊο»

Γιούργκεν Κλοπ: «Δεν πρέπει να μιλάνε οι προπονητές για τον κορονοϊο»

Δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιούργκεν Κλοπ, μετά το ματς Κυπέλλου Αγγλίας με την Τσέλσι, για το αν ανησυχεί μήπως ο κορονοϊός «χτυπήσει» την ομάδα του και ο Γερμανός προπονητής υποστήριξε πως σε τέτοια σοβαρά θέματα πρέπει να κάνουν τοποθετήσεις άνθρωποι με γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και όχι οι προπονητές ποδοσφαίρου.

Το ερώτημα του δημοσιογράφου ήταν «ανησυχείτε ως ομάδα ή ως σύλλογος για τη μετάδοσή του κορονοϊού ή το πώς ο συγκεκριμένος ιός μπορεί να σας επηρεάσει»; και ο Κλοπ απάντησε λέγοντας ότι «αυτό που δεν μου αρέσει στη ζωή, είναι πως για ένα πολύ σοβαρό θέμα, η γνώμη ενός προπονητή ποδοσφαίρου είναι σημαντική. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Εάν ρωτούσα εσάς, είστε στην ίδια ακριβώς θέση όπως εγώ. Οπότε δεν είναι σημαντικό τι λένε οι διάσημοι άνθρωποι. Πρέπει να μιλάμε για πράγματα με σοβαρό τρόπο και όχι να μιλούν άνθρωποι με καθόλου γνώση όπως εγώ. Αυτοί που θα μιλήσουν θα πρέπει να έχουν γνώση ώστε να πουν στον κόσμο τί να κάνει για να είναι όλα καλά ή τί να μην κάνουν.

Δεν θα πρέπει να μιλάνε οι προπονητές ποδοσφαίρου. Για την πολιτική ή τον κορονοϊό, γιατί πρέπει να μιλήσω εγώ; Φοράω ένα καπέλο μπέιζμπολ και έχω άσχημο ξύρισμα…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter