Γιουρόπα Λιγκ: Αντεξε με Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός, 0-0 με την Μακάμπι Χάιφα

Γιουρόπα Λιγκ: Αντεξε με Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός, 0-0 με την Μακάμπι Χάιφα

Ο Παναθηναϊκός πέρασε δύσκολες στιγμές στο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ο Μπρινιόλι με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν στην εστία του. Με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) οι πράσινοι είναι πρώτοι στον όμιλο τους.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 7’ με τον Νταβίντ να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Μπρινιόλι που βρέθηκε μακριά από την εστία του.

Στο 13’ η Μακάμπι έχασε νέα ευκαιρία με τον Νταβίντ, το σουτ του οποίου απομάκρυνε ο Ιταλός τερματοφύλακας.

Στο 17’ οι πράσινοι στάθηκαν άτυχοι, αφού η κεφαλιά του Ιωαννίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ευάλωτος στην άμυνα και στο 20’ ο Χαλαϊλι πάτησε περιοχή, εκτέλεσε, αλλά ο Μπρινιόλι αποσόβησε και πάλι τον κίνδυνο.

Οι πράσινοι βελτιώθηκαν μετά το πρώτο 15λεπτο και στο 26’ σουτ του Βιλένα έφυγε άουτ.

Στο 39’ ο Χουάνκαρ έκανε νέο σοβαρό λάθος, η μπάλα στρώθηκε στον Χαλαϊλί, χωρίς να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το «δώρο» του Ισπανού.

Στο 52’ ο Χαλαϊλί σέντραρε, ο Νταβίντ πήρε την κεφαλιά, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 59’ ο επιθετικός της Μακάμπι βρέθηκε απέναντι από τον Μπρινιόλι, ο οποίος βγήκε νικητής αποκρούοντας την μπάλα με τα πόδια. Στο 63’ ο Σένκεφελντ πρόλαβε τον Νταβίντ πριν σουτάρει από ευνοϊκή θέση.

Ο Ιταλός γκολκίπερ του τριφυλλιού ήταν σε μεγάλη μέρα και στο 70’ απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Χαλαϊλί, μετά από γέμισμα του Σερί.

Ο Αντόνιο Νόμπρε (Πορτογαλία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάμπια, Κορνούντ, Σούντγκρεν, Ιωαννίδης, Τζούρισιτς.

Μακάμπι Χάιφα (Μεσαγιέ Ντέγκου): Κεούφ, Σούντγκρεν, Σίμιτς, Σεκ, Κορνούντ, Σάμπια (68’ Πιερό), Καφουμάνα (68’ Μοαμέντ), Ζάμπερ, Χαλαϊλι (84’ Σίμπιλ), Τσέρι, Νταβίντ (76’ Ραφαέλοφ), Σουράνοβ (46’ Σερί).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (87’ Μλαντένοβιτς), Κώτσιρας (78’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Τσέριν (67’ Τζούρισιτς), Αράο, Βιλένα, Μαντσίνι (78’ Παλάσιος), Μπερνάρ, Ιωαννίδης (67’ Σπόραρ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter