Γιουρόπα Λιγκ: Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός – Βαριά ήττα 3-0 από την Καραμπάγκ

Γιουρόπα Λιγκ: Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός – Βαριά ήττα 3-0 από την Καραμπάγκ

Ο Ολυμπιακός διασύρθηκε στο Φάληρο από την Καραμπάγκ, η οποία επικράτησε με 3-0. Οι ερυθρόλευκοι μετά από τρία παιχνίδια είναι χωρίς βαθμό στον 7ο όμιλο του Europa League και δύσκολα θα αποφύγουν την τελευταία θέση και τον αποκλεισμό. «Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», φώναζαν ρυθμικά οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι στράφηκαν και κατά των ποδοσφαιριστών με το σύνθημα «εεε οοο, βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ».

Οι Αζέροι στο ξεκίνημα του αγώνα επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους και τα κατάφεραν, ωστόσο το γκολ του Ζουμπίρ sto 5’ ακυρώθηκε, γιατί στο ξεκίνημα της φάσης ήταν οφσάιντ ο Αντράντε. Στο 10’ ο Εμβιλά με τάκλιν έσωσε τους Πειραιώτες από τα χειρότερα σε επίθεση του Αντράντε και στο 12’ ο Mαγκομενταλίγεφ απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο το φάουλ που εκτέλεσε ο Μπιέλ.

Στο 16’ ο Σισέ τα έκανε όλα σωστά, εκτός από το τελείωμα και στο 20’ ο Ούι Τζο ήταν άστοχος.

Στο 22’ Καραμπάγκ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Οβούσου βρέθηκε απέναντι από τον Τζολάκη, «τσίμπησε» την μπάλα με τον Εμβιλά να την διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Το ματς είχε ρυθμό και στην συνέχεια ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες με τους Γκάρι (25’), Σισέ (36’) και Μπιέλ (42’).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά και στο 49’ ο Γκάρι δεν μπόρεσε να βρει δίκτυα.

Στο 60’ όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο αποθεώνοντας τον Βραζιλιάνο σταρ Μαρσέλο που έκανε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα. Η Καραμπάγκ «πάγωσε» το «Γ. Καραϊσκάκης» στο 69’ με τον Οβούσου που νίκησε τον Τζολάκη και άνοιξε το σκορ (1-0).

Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Μασούρα, ενώ στο 75’ οι Αζέροι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Κάντε σούταρε, όμως ο Τζολάκης απέκρουσε την μπάλα. Η νίκη τους κλείδωσε στο 82’ με τον Βέσοβιτς να κάνει το 2-0, μετά από λάθος του Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός στο επόμενο λεπτό έγινε αλλαγή και αποδοκιμάστηκε έντονα από την εξέδρα.

Το κερασάκι στην τούρτα για την Καραμπάγκ το έβαλε στο 86’ ο Σεϊντάεβ με εντυπωσιακό γκολ.

O διαιτητής Πελίτο (Βοσνία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βαλμπουενά, Γιαφαργκουλίγεφ Σεϊντάεβ, Γκαράγεφ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Άβιλα, Βρσάλικο, Σισέ (83’ Βαλμπουενά), Ρεάμπτσιουκ, Εμβιλά, Κουντέ (74’ Ινμπομ Χουάνγκ), Μπουχαλάκης (60’ Μαρσέλο), Γκάρι (60’ Μασούρας), Μπιέλ, Ουί Τζο (75’ Καμαρά).

Καραμπάγκ (Γκουρμπάνοφ): Mαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς (91’ Χουσεϊνοφ), Μουσταφαζάντε, Μπ. Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ, (46’ Mπαϊράμοβ), Γκαράγεφ, Ρίτσαρντ Αλμέιδα (65’ Ρομάο), Κάντι, Λεάντρο Αντράντε (65’ Σεϊντάεβ), Ζουμπίρ, Οβούσου (91’ Οζοβιτς)

**«UEFA Mafia», έγραφε πανό των οπαδών του Ολυμπιακού. Η Θύρα 7 ήταν κλειστή λόγω της ποινής της UEFA

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter