Γιώργος Δενδράμης: Σε λίγο θα καπηλευτούν και την Ακρόπολη!

Γιώργος Δενδράμης: Σε λίγο θα καπηλευτούν και την Ακρόπολη!

Με ένα οργισμένο κείμενο ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Γιώργος Δενδράμης, καταγγέλλει οργισμένα την προσπάθεια να καπηλευτούν έργο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορά τον εξοπλισμό του νοσοκομείου με συγκεκριμένο αγγειογράφο (και 1 μαγνητικό τομογράφο), διαδικασία που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017 και τις συμβάσεις προμήθειας μετά από διεθνή διαγωνισμό που υπεγράφησαν τον Μάιο του 2019 και τώρα παρουσιάζεται ως έργο της σημερινής κυβέρνησης!

«”Κάποιοι” παραχαράκτες κουτοπόνηροι, μας το σερβίρουν εντέχνως ότι έγινε το 2020!!!», αναφέρει συγκεκριμένα σε ανάρτησή του. 

Γράφει στον προσωπικό του προφίλ στο LinkedIn:

Σε λίγο ….. και την Ακρόπολη;;

Δεν γνωρίζω τον εμπνευστή αυτής της καπηλείας και της αμετροέπειας.

Έτσι νομίζουν «κάποιοι» ότι θα πείσουν τους πολίτες ότι έκαναν έργο;;;;

Να σκεφτείτε ότι την φωτογραφία, μου την έστειλε ασθενής αηδιασμένη μπροστά σε αυτό που αντίκρισε στο ΓΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».

Παραθέτουμε όλη την αλήθεια και ας βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Η περιφέρεια αττικής με απόφαση της τον Ιούνιο του 2017 σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αναπληρωτή υπουργό υγείας & με τους αρμόδιους διοικητές των ΥΠΕ 1 & 2 εγκρίνει τη διάθεση 41,3 εκατ. ευρώ για εξοπλισμό των νοσοκομείων της αττικής, μετά από αιτιολογημένες και ιεραρχημένες προτάσεις των διοικήσεων των.

Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ περιφέρειας αττικής & 1ης & 2ης ΥΠΕ υπογράφεται τον Σεπτέμβριο του 2017.

Οι συμβάσεις προμήθειας, μετά από διεθνή διαγωνισμό υπεγράφησαν μεταξύ περιφέρειας Αττικής & προμηθευτών το Μάιο του 2019!!

Από αυτόν τον εξοπλισμό ο ΓΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» πήρε τον συγκεκριμένο αγγειογράφο & 1 μαγνητικό τομογράφο 3 tesla, όμως «κάποιοι» παραχαράκτες κουτοπόνηροι, μας το σερβίρουν εντέχνως ότι έγινε το 2020!!!

Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά έγιναν ερήμην & των υπουργών υγείας & του περιφερειάρχη Αττικής και του διοικητή της 1ης ΥΠΕ.

Η αποκατάσταση της αλήθειας είναι θέμα ήθους Και ηθικής.

Ίδωμεν …

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter