Γιώργος Γεωργίου: Θρήνος για τον δημοσιογράφο -«Έχασε» τον γιο του

Γιώργος Γεωργίου: Θρήνος για τον δημοσιογράφο -«Έχασε» τον γιο του

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Γεωργίου και η οικογένεια του, καθώς πέθανε χθες ο γιος του σε ηλικία 35 ετών.

Ο  γιος τους,Τάσος Γεωργίου έπασχε από μια σπάνια ασθένεια, η οποία ονομάζεται «Αταξία του Φρίντριχ». Πρόκειται για μια κληρονομική πάθηση, που «χτυπά» τον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και τα περιφερειακά νεύρα.

Η κηδεία του γιου του γνωστού δημοσιογράφου θα γίνει την Τετάρτη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Πριν δυο χρονια ο Γιώργος Γεωργίου είχε μιλήσει για πρώτη φορά για το δράμα που ζούσε με το πρόβλημα υγείας του παιδιού του.«Η συγκεκριμένη ασθένεια είναι αυτό που λέμε σπάνια, καθώς χτυπάει ένα στο 1.500.000 παιδιά. Είναι ανίατη νόσος και ο Τάσος την κληρονόμησε από εμένα και τη μητέρα του, που είμαστε και οι δύο φορείς της. Πριν από 23 χρόνια (το 1992) πήραμε την απόφαση να πάμε το παιδί στην Αγγλία. Εκεί έμαθα τα καθέκαστα για την κατάσταση της υγείας του. Όταν ο γιατρός Γουίλσον μας είπε τι περιμένει τον Τάσο και εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Εκείνο το βράδυ θυμάμαι ότι δεν κατάφερα να κοιμηθώ καθόλου, δεν μπορούσα να κλείσω μάτι όλη νύχτα» είχε αποκαλύψει.

«Το πρωί που σηκώθηκα να πάω να πλυθώ, κοιτάζω στον καθρέπτη και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου» εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Γιώργος Γεωργίου. Αυτός είναι και ο λόγος -όπως είχε πει σε εκείνη την παλαιότερη συνέντευξή του- που δεν έφτιαξε ποτέ τα δόντια του, για να του θυμίζει ακριβώς το δυσάρεστο γεγονός εκείνης της ημέρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter