Γιώργος Κοτανίδης: Για επέμβαση στο νοσοκομείο, αλλά χωρίς να χάνει το χιούμορ του

Για επέμβαση ρουτίνας εισήχθη στο "Γεώργιος Γεννηματάς" ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης και το μοιράστηκε με τους φίλους του μέσω Facebook.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται χαμογελαστός και αυτοσαρκάζεται, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει το νοσοκομειακό προσωπικό.

«Ύστερα από επέμβαση "κήλης άμφω" στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" απολαμβάνω τεμπελιάζοντας το βιβλίο του φίλου Πέτρου Αυλίδη "Τεμπέλης Κομπλέ". Η εμπειρία και οι εντυπώσεις μου στο εν λόγω Κρατικό Νοσοκομείο είναι εξαιρετικές.

Γιατροί και νοσηλευτές σε υψηλό επιστημονικό επίπεδο και γεμάτοι ευγένεια και ενδιαφέρον για τους ασθενείς. Κρατούν την υγεία στο επίπεδο που πρέπει. Ενημερώνω τους καλούς μου φίλους ότι δεν είναι κάτι σοβαρό!», γράφει ο ηθοποιός.

Ύστερα από επέμβαση "κήλης άμφω" στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" απολαμβάνω τεμπελιάζοντας το βιβλίο...

Posted by Yorgos Kotanidis on Dienstag, 14. März 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.