Γιώργος Πατούλης: Με το ένα πόδι στο Μαρούσι και το άλλο στην περιφέρεια!

Δεν του φτάνει η Περιφέρεια Αττικής, εάν την κερδίσει βεβαίως, αλλά θέλει να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του και τον Δήμο Αμαρουσίου! 

Ο λόγος για τον Γιώργο Πατούλη, που προωθεί πλαγίως πλείστους γνωστούς και φίλα προσκείμενους στον ίδιο υποψήφιους δημάρχους για το Μαρούσι.

Από τη σημερινή παράταξη Πατούλη διεκδικούν τον δήμο οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Βραχνός και Επαμεινώνδας Γαρδέλης. Το σκεπτικό του Πατούλη είναι σαφές: καθώς οι τοπικές εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική, σου λέει 6% να πάρει ο ένας, 7% να πάρει ο άλλος, 5% να πάρει ο τρίτος, θα κάνουν μια ωραιότατη συνεργασία!

Και έτσι θα πετύχει με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια: και θα διατηρήσει τον έλεγχο του Αμαρουσίου και θα αποφευχθεί ο έλεγχος για τη διαχείριση του δήμου την τελευταία δεκαετία που ήταν ο ίδιος δήμαρχος!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.